Elektrische fiets accu revisie Viersel. Wij reviseren uw E-bike accu vakbekwaam en vlot in Viersel. Onze service is van toepassing in heel Nederland, natuurlijk ook voor bijvoorbeeld uw Gazelle E-bike in Viersel..

Accu Revisie voor Elektrische Fietsen Viersel: Een Tweede Leven Voor Je Accu!

De opkomst van elektrische fietsen is de recentelijk enorm toegenomen. Maar wat als je accu uiteindelijk niet meer presteert zoals vroeger? Meestal is het niet vereist om een volledig nieuwe accu aan te schaffen. Gelukkig kan een accu revisie de antwoord zijn!

Wat is accu revisie Viersel?

Accu revisie Viersel is een methode waarbij de verouderde cellen van een e-bike accu worden vernieuwd door nieuwe, waardoor de levensduur van de accu wordt verlengd. Het benefit hiervan is dat je de behuizing van de accu en doorgaans ook de elektronica kunt behouden, waardoor je niet alleen geld bespaart, maar ook bijdraagt aan het verminderen van elektronisch afval.

Waarom kiezen voor revisie?

  1. Milieuvriendelijkheid: Door je accu te laten herstellen in plaats van een nieuwe koopt, verminder je de hoeveelheid afval. Elk jaar worden tal van accu’s gedumpt, terwijl alleen de cellen intern vernieuwd kunnen worden.
  2. Budgetvriendelijk: Een compleet nieuwe e-bike accu kan flink wat kosten. Accu revisie is vaak een stuk voordeliger dan de aankoop van een compleet nieuwe accu.
  3. Aangepaste capaciteit: Bij revisie kun je in bepaalde gevallen kiezen voor cellen met een grotere actieradius. Dit betekent dat je accu na revisie zelfs een langere actieradius kan hebben dan het origineel.
  4. Authenticiteit behouden: Veel e-bike liefhebbers hebben een affiniteit voor de authentieke look and feel van hun fiets. Met een revisie behoud je de oorspronkelijke behuizing.

Hoe gaat accu revisie Viersel in zijn werk?

  1. Onderzoek: Eerst wordt de accu onderzocht om de exacte staat vast te stellen. Zo kan worden bepaald of de accu echt aan revisie toe is.
  2. Inspectie: De accu wordt zorgvuldig geopend en de binnenkant, waaronder de cellen en elektronica, worden geïnspecteerd.
  3. Celvernieuwing: De versleten cellen worden weggehaald en vernieuwd door verse hoogwaardige cellen.
  4. Hermonteren en testen: Na de vervanging wordt de accu weer voorzichtig dichtgemaakt en uitgebreid gecontroleerd om er te waarborgen dat deze correct werkt.
Scroll naar boven