Elektrische fiets accu revisie Vosselaar. Wij van Fiets-accu.nl reviseren uw elektrische fiets accu deskundig en vlot in Vosselaar. Ook voor uw Batavus elektrische fiets in Vosselaar reviseren wij iedere soort E-bike accu’s tegen concurrerende tarieven..

Elektrische Fiets Accu Revisie Vosselaar: Verleng de Levensduur van Je Accu!

De groei van elektrische fietsen is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Maar wat als je accu na verloop van tijd niet meer functioneert zoals vroeger? Vaak is het niet nodig om een compleet nieuwe accu aan te schaffen. Als alternatief kan een accu revisie de uitkomst zijn!

Wat is accu revisie Vosselaar?

Accu revisie Vosselaar is een methode waarbij de verouderde cellen van een e-bike accu worden hersteld door moderne, waardoor de levensduur van de accu wordt toegenomen. Het voordeel hiervan is dat je de behuizing van de accu en vaak ook de elektronica behoudt, waardoor je niet alleen kosten bespaart, maar ook meewerkt aan het verminderen van elektronisch afval.

Motieven om te kiezen voor revisie?

  1. Eco-vriendelijkheid: Door je accu te laten herstellen in plaats van dat je een nieuwe koopt, beperk je de volume afval. Elk jaar worden vele accu’s gedumpt, terwijl alleen de cellen binnenin vervangen hoeven te worden.
  2. Budgetvriendelijk: Een volledig nieuwe e-bike accu kan duur uitvallen. Revisie is meestal een stuk goedkoper dan de aanschaf van een geheel nieuwe accu.
  3. Meer kracht: Bij revisie kun je vaak kiezen voor cellen met een hogere capaciteit. Dit houdt in dat je accu na revisie mogelijk een langere actieradius kan hebben dan voorheen.
  4. Behoud van originele onderdelen: Veel e-bike enthousiastelingen hebben een neiging voor de authentieke look and feel van hun fiets. Met een revisie preserveer je de oorspronkelijke behuizing.

Hoe gaat accu revisie Vosselaar ?

  1. Onderzoek: Eerst wordt de accu onderzocht om de precieze staat vast te stellen. Zo kan worden bepaald of de accu daadwerkelijk aan revisie toe is.
  2. Openen en inspecteren: De accu wordt delicaat geopend en de binnenkant, waaronder de cellen en elektronica, worden bekeken.
  3. Vervangen van cellen: De oude cellen worden weggehaald en vernieuwd door moderne hoogwaardige cellen.
  4. Montage en controle: Na de revisie wordt de accu weer zorgvuldig dichtgemaakt en intensief gecontroleerd om er te garanderen dat deze naar behoren functioneert.
Scroll naar boven