Elektrische fiets accu revisie Wehl. Wij van Fiets-accu.nl reviseren uw E-bike accu competent en vlug in Wehl. Ook voor uw Batavus elektrische fiets in Wehl reviseren wij iedere soort E-bike accu’s tegen concurrerende prijzen..

Accu Revisie voor Elektrische Fietsen Wehl: Verleng de Levensduur van Je Accu!

De groei van elektrische fietsen is de recentelijk enorm gegroeid. Maar wat als je accu na verloop van tijd niet meer werkt zoals vroeger? Doorgaans is het niet vereist om een compleet nieuwe accu aan te schaffen. Gelukkig kan een accu revisie de antwoord zijn!

De definitie van accu revisie Wehl?

Accu revisie Wehl is een methode waarbij de verouderde cellen van een e-bike accu worden vervangen door verse, waardoor de levensduur van de accu wordt toegenomen. Het voordeel hiervan is dat je de behuizing van de accu en meestal ook de elektronica kunt behouden, waardoor je niet alleen geld bespaart, maar ook meewerkt aan het verminderen van elektronisch afval.

Redenen om te kiezen voor revisie?

  1. Duurzaamheid: Door je accu te laten reviseren rather than een nieuwe koopt, verminder je de hoeveelheid afval. Elk jaar worden ontelbare accu’s verwijderd, terwijl alleen de cellen binnenin vernieuwd kunnen worden.
  2. Budgetvriendelijk: Een brand nieuwe e-bike accu kan flink wat kosten. Het reviseren van je accu is meestal een stuk goedkoper dan de aankoop van een geheel nieuwe accu.
  3. Aangepaste capaciteit: Bij revisie kun je in bepaalde gevallen kiezen voor cellen met een grotere actieradius. Dit houdt in dat je accu na revisie zelfs een groter bereik kan hebben dan het origineel.
  4. Behoud van originele onderdelen: Veel e-bike enthousiastelingen hebben een affiniteit voor de originele look and feel van hun fiets. Met een revisie behoud je de originele behuizing.

Hoe gaat accu revisie Wehl te werk?

  1. Diagnose: Eerst wordt de accu onderzocht om de precieze staat vast te stellen. Zo kan worden vastgesteld of de accu werkelijk aan revisie toe is.
  2. Openen en inspecteren: De accu wordt delicaat geopend en de innerlijke delen, waaronder de cellen en elektronica, worden nagekeken.
  3. Celvernieuwing: De versleten cellen worden weggehaald en vervangen door nieuwe kwalitatieve cellen.
  4. Montage en controle: Na de vervanging wordt de accu weer zorgvuldig dichtgemaakt en intensief gecontroleerd om er zeker van te zijn dat deze correct werkt.
Scroll naar boven