Elektrische fiets accu revisie Wellen. Wij van Fiets-accu.nl reviseren uw E-bike accu vakbekwaam en rap in Wellen. Onze service is van toepassing in heel het land, dus ook voor bijvoorbeeld uw Stella elektrische fiets in Wellen..

Revisie van E-bike Accu’s Wellen: Verleng de Levensduur van Je Accu!

De groei van elektrische fietsen is de laatste tijd enorm gegroeid. Maar wat als je accu uiteindelijk niet meer werkt zoals vroeger? Doorgaans is het niet vereist om een volledig nieuwe accu aan te schaffen. Gelukkig kan een accu revisie de oplossing zijn!

Wat is accu revisie Wellen?

Accu revisie Wellen is de techniek waarbij de verouderde cellen van een e-bike accu worden vervangen door moderne, waardoor de levensduur van de accu wordt uitgebreid. Het benefit hiervan is dat je de behuizing van de accu en vaak ook de elektronica kunt behouden, waardoor je niet alleen kosten bespaart, maar ook bijdraagt aan het verminderen van elektronisch afval.

Motieven om te kiezen voor revisie?

  1. Eco-vriendelijkheid: Door je accu te laten reviseren in plaats van dat je een nieuwe aanschaft, beperk je de hoeveelheid afval. Elk jaar worden ontelbare accu’s weggegooid, terwijl alleen de cellen van binnen vernieuwd kunnen worden.
  2. Kostenbesparing: Een brand nieuwe e-bike accu kan aardig in de papieren lopen. Accu revisie is meestal een stuk voordeliger dan de aankoop van een geheel nieuwe accu.
  3. Aangepaste capaciteit: Bij revisie kun je soms kiezen voor cellen met een hogere capaciteit. Dit impliceert dat je accu na revisie zelfs een langere actieradius kan hebben dan voorheen.
  4. Behoud van originele onderdelen: Veel e-bike eigenaren hebben een affiniteit voor de originele look and feel van hun fiets. Met een revisie behoud je de originele behuizing.

Hoe gaat accu revisie Wellen ?

  1. Onderzoek: Eerst wordt de accu getest om de exacte staat te bepalen. Zo kan worden bepaald of de accu werkelijk aan revisie toe is.
  2. Openen en inspecteren: De accu wordt voorzichtig geopend en de innerlijke delen, waaronder de cellen en elektronica, worden geïnspecteerd.
  3. Celvernieuwing: De versleten cellen worden weggehaald en vervangen door verse kwalitatieve cellen.
  4. Montage en controle: Na de revisie wordt de accu weer voorzichtig gesloten en intensief getest om er te garanderen dat deze correct werkt.
Scroll naar boven