Elektrische fiets accu revisie Werkhoven. Wij van Fiets-accu.nl reviseren jouw elektrische fiets accu deskundig en vlot in Werkhoven. Een nieuwe accu kopen voor bv uw Batavus elektrische fiets in Werkhoven? Voor bijna elke E-bike heeft Fiets-accu.nl wel een revisie accu op voorraad.

Elektrische Fiets Accu Revisie Werkhoven: Verleng de Levensduur van Je Accu!

De populariteit van e-bikes is de recentelijk enorm gegroeid. Maar wat gebeurt er je accu na enkele jaren niet meer functioneert zoals vroeger? Doorgaans is het niet nodig om een volledig nieuwe accu aan te schaffen. Gelukkig kan een accu revisie de antwoord zijn!

Wat is accu revisie Werkhoven?

Accu revisie Werkhoven is het proces waarbij de versleten cellen van een e-bike accu worden vernieuwd door nieuwe, waardoor de levenstijd van de accu wordt toegenomen. Het pluspunt hiervan is dat je de behuizing van de accu en vaak ook de elektronica behoudt, waardoor je niet alleen geld bespaart, maar ook meewerkt aan het reduceren van elektronisch afval.

Waarom kiezen voor revisie?

  1. Duurzaamheid: Door je accu te laten herstellen in plaats van dat je een nieuwe aanschaft, beperk je de volume afval. Elk jaar worden vele accu’s gedumpt, terwijl alleen de cellen van binnen vervangen hoeven te worden.
  2. Kostenbesparing: Een volledig nieuwe e-bike accu kan flink wat kosten. Revisie is vaak een stuk voordeliger dan de aankoop van een geheel nieuwe accu.
  3. Aangepaste capaciteit: Bij revisie kun je soms kiezen voor cellen met een grotere actieradius. Dit impliceert dat je accu na revisie potentieel een langere actieradius kan hebben dan voorheen.
  4. Authenticiteit behouden: Veel e-bike eigenaren hebben een neiging voor de authentieke look and feel van hun fiets. Met een revisie handhaaf je de originele behuizing.

Hoe gaat accu revisie Werkhoven ?

  1. Diagnose: Eerst wordt de accu getest om de exacte staat vast te stellen. Zo kan worden bepaald of de accu werkelijk aan revisie toe is.
  2. Inspectie: De accu wordt delicaat geopend en de interne componenten, waaronder de cellen en elektronica, worden geïnspecteerd.
  3. Celvernieuwing: De versleten cellen worden weggehaald en vervangen door nieuwe hoogwaardige cellen.
  4. Montage en controle: Na de revisie wordt de accu weer zorgvuldig dichtgemaakt en intensief getest om er te waarborgen dat deze correct werkt.
Scroll naar boven