Elektrische fiets accu revisie Westkapelle. Wij reviseren jouw elektrische fiets accu deskundig en rap in Westkapelle. Ook voor uw Batavus E-bike in Westkapelle reviseren wij iedere maat elektrische fiets accu’s tegen scherpe tarieven..

Revisie van E-bike Accu’s Westkapelle: Verleng de Levensduur van Je Accu!

De opkomst van elektrische fietsen is de laatste tijd enorm toegenomen. Maar wat als je accu na enkele jaren niet meer presteert zoals vroeger? Doorgaans is het niet nodig om een compleet nieuwe accu aan te schaffen. Als alternatief kan een accu revisie de antwoord zijn!

Wat is accu revisie Westkapelle?

Accu revisie Westkapelle is het proces waarbij de oude, versleten cellen van een e-bike accu worden vervangen door verse, waardoor de levensduur van de accu wordt verlengd. Het benefit hiervan is dat je de behuizing van de accu en doorgaans ook de elektronica behoudt, waardoor je niet alleen geld bespaart, maar ook meewerkt aan het verminderen van elektronisch afval.

Waarom kiezen voor revisie?

  1. Milieuvriendelijkheid: Door je accu te laten reviseren rather than een nieuwe koopt, beperk je de hoeveelheid afval. Elk jaar worden ontelbare accu’s weggegooid, terwijl alleen de cellen binnenin vernieuwd kunnen worden.
  2. Kostenbesparing: Een brand nieuwe e-bike accu kan aardig in de papieren lopen. Het reviseren van je accu is meestal een stuk voordeliger dan de aanschaf van een geheel nieuwe accu.
  3. Meer kracht: Bij revisie kun je vaak kiezen voor cellen met een grotere actieradius. Dit betekent dat je accu na revisie potentieel een groter bereik kan hebben dan voorheen.
  4. Behoud van originele onderdelen: Veel e-bike eigenaren hebben een voorkeur voor de authentieke look and feel van hun fiets. Met een revisie preserveer je de originele behuizing.

Hoe gaat accu revisie Westkapelle ?

  1. Diagnose: Eerst wordt de accu getest om de specifieke staat te bepalen. Zo kan worden vastgesteld of de accu echt aan revisie toe is.
  2. Openen en inspecteren: De accu wordt delicaat geopend en de innerlijke delen, waaronder de cellen en elektronica, worden nagekeken.
  3. Vervangen van cellen: De versleten cellen worden weggehaald en vervangen door verse hoogwaardige cellen.
  4. Montage en controle: Na de revisie wordt de accu weer zorgvuldig gesloten en intensief gecontroleerd om er zeker van te zijn dat deze naar behoren functioneert.
Scroll naar boven