Elektrische fiets accu revisie Wiekevorst. Wij van Fiets-accu.nl reviseren uw E-bike accu deskundig en rap in Wiekevorst. Ook voor uw Gazelle E-bike in Wiekevorst reviseren wij iedere maat E-bike accu’s tegen scherpe prijzen..

Elektrische Fiets Accu Revisie Wiekevorst: Een Tweede Leven Voor Je Accu!

De groei van elektrische fietsen is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Maar wat gebeurt er je accu uiteindelijk niet meer presteert zoals vroeger? Doorgaans is het niet nodig om een helemaal nieuwe accu aan te schaffen. Gelukkig kan een accu revisie de oplossing zijn!

Wat is accu revisie Wiekevorst?

Accu revisie Wiekevorst is een methode waarbij de versleten cellen van een e-bike accu worden hersteld door nieuwe, waardoor de levenduur van de accu wordt uitgebreid. Het pluspunt hiervan is dat je de behuizing van de accu en doorgaans ook de elektronica kunt behouden, waardoor je niet alleen geld bespaart, maar ook meewerkt aan het reduceren van elektronisch afval.

Redenen om te kiezen voor revisie?

  1. Duurzaamheid: Door je accu te laten reviseren in plaats van een nieuwe aanschaft, reduceer je de volume afval. Elk jaar worden vele accu’s gedumpt, terwijl alleen de cellen binnenin vernieuwd kunnen worden.
  2. Kostenbesparing: Een brand nieuwe e-bike accu kan aardig in de papieren lopen. Het reviseren van je accu is doorgaans een stuk goedkoper dan de aanschaf van een geheel nieuwe accu.
  3. Aangepaste capaciteit: Bij revisie kun je soms kiezen voor cellen met een grotere actieradius. Dit impliceert dat je accu na revisie potentieel een langere actieradius kan hebben dan het origineel.
  4. Authenticiteit behouden: Veel e-bike enthousiastelingen hebben een affiniteit voor de originele look and feel van hun fiets. Met een revisie behoud je de oorspronkelijke behuizing.

Hoe gaat accu revisie Wiekevorst ?

  1. Diagnose: Eerst wordt de accu onderzocht om de precieze staat vast te stellen. Zo kan worden vastgesteld of de accu echt aan revisie toe is.
  2. Inspectie: De accu wordt voorzichtig geopend en de binnenkant, waaronder de cellen en elektronica, worden bekeken.
  3. Vervangen van cellen: De versleten cellen worden weggehaald en vernieuwd door verse hoogwaardige cellen.
  4. Hermonteren en testen: Na de vervanging wordt de accu weer voorzichtig gesloten en uitgebreid gecontroleerd om er zeker van te zijn dat deze naar behoren functioneert.
Scroll naar boven