Elektrische fiets accu revisie Wijgmaal. Wij reviseren de E-bike accu deskundig en vlot in Wijgmaal. Onze service is van toepassing in Nederland en Vlaanderen, uiteraard ook voor bijvoorbeeld uw Stella E-bike in Wijgmaal..

Revisie van E-bike Accu’s Wijgmaal: Geef Je Accu een Nieuwe Start!

De groei van e-bikes is de afgelopen jaren enorm gegroeid. Maar wat gebeurt er je accu na enkele jaren niet meer presteert zoals vroeger? Vaak is het niet vereist om een helemaal nieuwe accu aan te schaffen. Gelukkig kan een accu revisie de uitkomst zijn!

Wat is accu revisie Wijgmaal?

Accu revisie Wijgmaal is de techniek waarbij de oude, versleten cellen van een e-bike accu worden vernieuwd door moderne, waardoor de levenduur van de accu wordt uitgebreid. Het pluspunt hiervan is dat je de behuizing van de accu en vaak ook de elektronica kunt behouden, waardoor je niet alleen voordeliger uit bent, maar ook meewerkt aan het verminderen van elektronisch afval.

Waarom kiezen voor revisie?

  1. Milieuvriendelijkheid: Door je accu te laten herstellen in plaats van dat je een nieuwe aanschaft, beperk je de hoeveelheid afval. Elk jaar worden vele accu’s gedumpt, terwijl alleen de cellen binnenin vervangen hoeven te worden.
  2. Besparen op kosten: Een compleet nieuwe e-bike accu kan flink wat kosten. Revisie is meestal een stuk goedkoper dan de aankoop van een compleet nieuwe accu.
  3. Meer kracht: Bij revisie kun je vaak kiezen voor cellen met een grotere actieradius. Dit betekent dat je accu na revisie mogelijk een groter bereik kan hebben dan voorheen.
  4. Behoud van originele onderdelen: Veel e-bike enthousiastelingen hebben een neiging voor de authentieke look and feel van hun fiets. Met een revisie behoud je de originele behuizing.

Hoe gaat accu revisie Wijgmaal in zijn werk?

  1. Diagnose: Eerst wordt de accu onderzocht om de specifieke staat te bepalen. Zo kan worden bepaald of de accu werkelijk aan revisie toe is.
  2. Inspectie: De accu wordt zorgvuldig geopend en de interne componenten, waaronder de cellen en elektronica, worden bekeken.
  3. Vervangen van cellen: De oude cellen worden verwijderd en vervangen door nieuwe kwalitatieve cellen.
  4. Hermonteren en testen: Na de vervanging wordt de accu weer voorzichtig gesloten en uitgebreid gecontroleerd om er te garanderen dat deze correct werkt.
Scroll naar boven