Elektrische fiets accu revisie Wortel. Wij reviseren de elektrische fiets accu deskundig en vlug in Wortel. Onze service is van toepassing in heel het land, natuurlijk ook voor bijvoorbeeld uw Batavus E-bike in Wortel..

Revisie van E-bike Accu’s Wortel: Een Tweede Leven Voor Je Accu!

De populariteit van e-bikes is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Maar wat gebeurt er je accu uiteindelijk niet meer functioneert zoals vroeger? Meestal is het niet nodig om een volledig nieuwe accu aan te schaffen. In plaats daarvan kan een accu revisie de antwoord zijn!

Wat is accu revisie Wortel?

Accu revisie Wortel is het proces waarbij de versleten cellen van een e-bike accu worden vervangen door nieuwe, waardoor de levenstijd van de accu wordt verlengd. Het pluspunt hiervan is dat je de behuizing van de accu en doorgaans ook de elektronica kunt behouden, waardoor je niet alleen voordeliger uit bent, maar ook bijdraagt aan het terugdringen van elektronisch afval.

Motieven om te kiezen voor revisie?

  1. Duurzaamheid: Door je accu te laten herstellen rather than een nieuwe koopt, reduceer je de volume afval. Elk jaar worden ontelbare accu’s weggegooid, terwijl alleen de cellen binnenin vervangen hoeven te worden.
  2. Kostenbesparing: Een compleet nieuwe e-bike accu kan aardig in de papieren lopen. Accu revisie is vaak een stuk voordeliger dan de aankoop van een geheel nieuwe accu.
  3. Aangepaste capaciteit: Bij revisie kun je in bepaalde gevallen kiezen voor cellen met een hogere capaciteit. Dit betekent dat je accu na revisie potentieel een langere actieradius kan hebben dan het origineel.
  4. Behoud van originele onderdelen: Veel e-bike eigenaren hebben een neiging voor de authentieke look and feel van hun fiets. Met een revisie behoud je de originele behuizing.

Hoe gaat accu revisie Wortel ?

  1. Onderzoek: Eerst wordt de accu getest om de specifieke staat te bepalen. Zo kan worden bepaald of de accu daadwerkelijk aan revisie toe is.
  2. Inspectie: De accu wordt zorgvuldig geopend en de interne componenten, waaronder de cellen en elektronica, worden bekeken.
  3. Celvernieuwing: De versleten cellen worden verwijderd en vervangen door verse kwalitatieve cellen.
  4. Montage en controle: Na de revisie wordt de accu weer zorgvuldig gesloten en uitgebreid gecontroleerd om er te garanderen dat deze correct werkt.
Scroll naar boven