Fiets accu reviesie Aalburg! Duurzaam en goedkoop de accu van uw ebike reviseren in Aalburg.

Op zoek naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Aalburg kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische e-bike is uitgevonden wordt deze steeds vaker verkocht, zeker ook in Aalburg rijden er veel meer door de stad. Het is voortreffelijk om erop uit te trekken met de elektrische fiets. Omdat je veel minder levensenergie en druk hoeft te verbruiken houd je het veel langer vol. Het is nu mogelijk om onder andere naar een restaurant in Aalburg te fietsen waar u voorheen enkel met de auto heen ging. En hoe aangenaam het fietsen ook is met een elektrische ebike, de fietsaccu dient na een aantal jaren wel vervangen worden. De accu helemaal vervangen lijkt de enige oplossing te zijn. Zeker is er ook een andere methode, wij reviseren immers zo goed als alle accu’s. Een kostenbesparende handelswijze die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens tienduizenden km fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Aalburg voor ieder budget

Op het ogenblik dat uw fietsaccu aan vervanging toe is, zijn de meeste ebike onderdelen nog perfect in orde. De chip kan b.v. nog perfect in orde zijn. De cellen zijn doorgaans het enige wat vervangen moet worden, door dit uit te voeren werkt dat kostenbesparend. Voor een splinternieuwe fietsaccu bij uw lokale fietsenwinkel in Aalburg moet u al vlug denken aan een (geld)som hoger dan €550,00. Door fiets-accu.nl uw accu te laten reviseren kan u tussen de 150 en 500 Euro besparen, dit hangt wel af het type elektrische e-bike wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Aalburg met garantie

Het 1e wat wij checken is kijken of uw accu in aanmerking komt voor revisie. De onderdelen die opnieuw inzetbaar zijn, moeten we nogmaals hergebruiken. In de fiets accu worden de energie cellen gemonteerd die u er graag in wil hebben. Het is mogelijk om zwaardere batterijen erin te zetten dan die u in de gedateerde accu had, deze batterijen gaan veel langer mee en daarmee kunt u veel langer fietsen . En dat voor een lage prijs. Een mooi oordeel om minder te betalen dan voor een nieuwe fietsaccu, maar er juist veel meer voor terug te krijgen. Ook kunt u bij ons terecht wanneer uw accu helemaal niet meer beschikbaar is bij de fabrikant van uw elektrische e-bike. De mogelijkheid is groot dat wij die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Aalburg: Denk aan de natuur

De natuur gaat ons allen aan en daar willen we zuinigjes mee omgaan. Duurzaam omgaan met onderdelen is hiermee uitermate belangrijk. Het reviseren van uw fiets accu past opperbest in dit perspectief. Alle onderdelen die nog geschikt zijn, worden meegenomen in de revisie. Hiermee maakt u niet alleen uw bankrekening blij, maar eveneens onze aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Aalburg

Het is aangenaam om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Aalburg helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je altijd de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer druk, net even wat meer power. Je kan langere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werk te gaan.

Maar niks is voor de eeuwigheid, aangezien na pakweg 3 jaren wordt de kans steeds groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een nieuwe accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Aalburg is de moeite waard. De kosten zijn behoorlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Aalburg laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een goedgekeurd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude 18650 batterijen van de accu vervangen door nieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius vaak groter zal zijn. Fiets accu reviseren Aalburg een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Aalburg

De prijzen voor een andere accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een fors bedrag. Afhankelijk van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval het vooronderzoek gunstig verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waarmee je wijd beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is wederom helemaal als nieuw met als plus de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Aalburg voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de wagen ben je al volledig duurzaam bezig. Afstanden die voordien niet aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nou alsmaar meer overbrugd met de elektrische fiets. Bijvoorbeeld de rit naar het werk of naar het station. Tevens gaan mensen met mooi weer met de e-bike naar een feest of eethuis. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we voortdurend duurzamer leven en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de accu dan ook een uitstekende keuze. Hiermee kies je opzettelijk voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de voorjaarstijd begint wil je vanzelfsprekend gelijk kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winterperiode alvast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of nauwelijks op zult fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het nieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Aalburg

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven