Fiets accu revisie Aalsmeer? Reviseren fietsaccu Aalsmeer juist voor de portemonnee en het leefmilieu, vaak net zo aantrekkelijk of ook beter dan een splinternieuwe!

Op zoek naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Aalsmeer kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer consumenten uit Aalsmeer maken gebruik van een elektrische e-bike. Fietsen met een elektrische ebike is heerlijk. Omdat je veel minder sterkte en kracht hoeft te gebruiken hou je het veel langer vol. Het is nu mogelijk om b.v. naar een restauratie in Aalsmeer te fietsen waar u voorheen uitsluitend met de wagen naar toe ging. Na een paar jaren is het wel zo dat de fietsaccu van uw elektrische ebike aan vervanging toe is. De accu helemaal vernieuwen lijkt de enige oplossing te zijn. Toch is er ook een andere wijze, wij reviseren immers zo goed als alle fiets accu’s. Een duurzame en goedkope methode waar u nog jaren plezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Aalsmeer voor ieder budget

Op het ogenblik dat uw fiets accu aan vervanging toe is, zijn de meeste e-bike onderdelen nog perfect in orde. De computer kan bijvoorbeeld nog goed in orde zijn. {Door uitsluitend de energie cellen te vervangen houd u de prijs laag en vervang je enkel datgene wat werkelijk vervangen moet worden.} Voor een splinternieuwe fietsaccu bij de lokale fietsenwinkel in Aalsmeer moet u al snel denken aan een (geld)som hoger dan €500,00. Afhankelijk van het type van uw ebike kunt bij ons tussen de 150 en 450 Euro besparen door bij fiets-accu.nl uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Aalsmeer met garantie

Wij beginnen ons stappenplan met een controle om te zien of het mogelijk is of uw fietsaccu gereviseerd kan worden. De onderdelen die nog inzetbaar zijn, moeten we weer hergebruiken. In de fiets accu worden de energie cellen geplaatst die u er graag in wil hebben. Het is denkbaar om sterkere batterijen te plaatsen dan die u in de oude fietsaccu had, die cellen gaan veel langer mee en daarmee kunt u langer fietsen met support. De uitgave hiervoor zijn relatief bescheiden. In plaats van een splinternieuwe accu betaalt u dus een aanzienlijk lager bedrag, en u kunt tevens nog eens rekenen op vele voordelen. Als de fietsaccu van uw merk elektrische fiets in zijn geheel niet meer te krijgen is, kunt u die fietsaccu bij ons met een onbezorgd hart voorleggen. Fiets-accu.nl gaat het in de meeste gevallen lukken om de accu te voorzien van nieuwe energie cellen.

Fiets accu reviseren Aalsmeer: Denk aan het milieu

Het milieu gaat ons allen aan en daar willen we zuinig mee omgaan. Het toekomstgericht omgaan met alles dat wij consumeren staat erg hoog op de agenda. Accurevisie past goed bij dit huidige tijdsbeeld, hiermee levert u ongetwijfeld een goede bijdrage. Alles wat nog prima is, wordt hergebruikt. Niet alleen uw beurs wordt hier zeer gelukkig van, ook moeder aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Aalsmeer

Het is plezant om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Aalsmeer helpt u graag verder. De vorige jaren is de afzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je constant de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat support krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan langere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je job te gaan.

Maar niks is voor de eeuwigheid, want na ongeveer drie jaar wordt de kans continu groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Aalsmeer is de moeite waard. De prijzen zijn flink lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Aalsmeer laat de oude energiecellen logisch recyclen door een erkend recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte cellen van de accu vernieuwen door nieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius doorgaans groter zal zijn. Fiets accu reviseren Aalsmeer een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Aalsmeer

De prijzen voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een enorm bedrag. Afhankelijk van het merk fiets en de conditie van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer de controle bevorderlijk verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waarmee je flink beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is weer compleet als nieuw met als plus de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Aalsmeer voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al heel duurzaam bezig. Afstanden die voorheen nauwelijks aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden heden alsmaar vaker overbrugd met de e-bike. Zoals de weg naar het werk of naar het station. Echter gaan mensen met schitterend weer met de elektrische fiets naar een feest of restaurant. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we constant duurzamer werken en bewuster omspringen met de aarde is het reviseren van de accu dan ook een uitstekende keuze. Hiermee kies je bewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door bijna niet met de wagen te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de voorjaarstijd begint wil je begrijpelijk meteen kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een prima idee om de e-bike in de winterperiode alvast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of nauwelijks op zult fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Aalsmeer

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven