Fiets accu revisie Aalst! Reviseren fietsaccu Aalst juist voor de beurs en het milieu, vaak net zo degelijk of zelfs beter dan een splinternieuwe!

Op zoek naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Aalst kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische fiets bestaat wordt deze voortdurend meer verkocht, natuurlijk ook in Aalst rijden er veel meer door de stad. Fietsen met een elektrische ebike is behaaglijk. Er hoeft vrijwel niet meer zelf getrapt te worden en daarbij word je veelal minder moe. Even dringend naar de winkel in Aalst is voortaan gemakkelijk met de ebike te doen, daar u voorheen soms met de auto hier naar toe ging. Na een paar jaren is het weliswaar zo dat de accu van uw elektrische ebike aan vernieuwing toe is. Een nieuwe accu lijkt op dat ogenblik de enige uitkomst. Maar dat is niet het geval, wij kunnen immers de accu in veel gevallen reviseren. Daarmee bespaart u veel geld, denkt u aan de toekomst van de aarde en kan u er weer jaren tegenaan met uw fiets.

Revisie fiets accu Aalst voor ieder budget

Als de fietsaccu niet meer werkt hoeft niet de complete vervangen te worden, de andere onderdelen slijten veel minder hard. Het omhulsel is bijvoorbeeld na lange tijd dikwijls nog in goede staat. De tarieven worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door uitsluitend datgene te vervangen wat aan vervanging toe is; namelijk de cellen van de fietsaccu. Voor een nieuwe fiets accu bij de lokale ebikeshop in Aalst dient u al gauw denken aan een bedrag hoger dan €500,00. Afhankelijk van het type van uw elektrische ebike kunt bij ons tussen de 150 en 350 Euro besparen door bij ons uw accu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Aalst met garantie

We beginnen onze vervolgstappen met een onderzoek om te zien of het mogelijk is of de accu gereviseerd kan worden. De onderdelen die bovendien bruikbaar zijn, moeten we wederom hergebruiken. In de accu worden de energie cellen gemonteerd die u er gaarne in wil hebben. Het is uw keuze of u zwaardere energie cellen in uw fietsaccu wilt dan die u in het begin had, het voordeel is dat u daar door veel verder kunt fietsen met support en uw fiets accu langer mee gaat. De kosten hiervoor zijn relatief minimaal. Een prettig plan om minder te betalen dan voor een nieuwe fietsaccu, echter er juist  meer voor in de plaats te krijgen. Als de fiets accu van uw merk elektrische ebike in zijn geheel ook niet meer te krijgen is, kunt u deze accu bij ons ook met een gerust hart aanbieden. Wij doen er alles aan om deze fietsaccu  voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Aalst: Denk aan de leefomgeving

Onze leefomgeving gaat ons allen aan en daar willen we economisch mee omgaan. Recyclen van onderdelen is hiermee buitengewoon voornaam. Accu revisie past prima bij dit huidige tijdsbeeld, hiermee levert u zeker een goede bijdrage. Alle onderdelen van de accu die nog inzetbaar zijn, worden meegenomen in de revisie. Niet louter uw banksaldo zal blij zijn met accurevisie, ook het milieu wordt hier erg blijgestemd van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Aalst

Het is plezierig om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Aalst helpt u graag verder. De afgelopen jaren is de verkoop van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je steeds de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat support krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt langere afstanden rijden, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je baan te fietsen.

Maar niks is voor de eeuwigheid, aangezien na circa drie jaar wordt de kans continu groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Aalst is de moeite waard. De bedragen zijn aanzienlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Aalst laat de oude energiecellen logisch recyclen door een goedgekeurd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde batterijen van de accu vervangen door andere, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius vaak groter zal zijn. Fiets accu reviseren Aalst een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Aalst

De onkosten voor een andere accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een gigantisch bedrag. Ondergeschikt van het merk fiets en de conditie van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval de controle positief verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waar je flink onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is wederom compleet als nieuw met als pluspunt de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Aalst voor de e-bike een erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de wagen ben je al enorm duurzaam actief. Afstanden die voorheen bijna niet interessant waren om met de fiets af te leggen worden momenteel steeds vaker overbrugd met de elektrische fiets. Bijvoorbeeld de weg naar het werk of naar het treinstation. Ook gaan personen met aantrekkelijk weer met de e-bike naar een verjaardag of naar een eetcafé. 

Dat helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we continu duurzamer leven en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de e-bike accu dan ook een prima keus. Hiermee kies je doelbewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door niet met de auto te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de lentetijd begint wil je natuurlijk gelijk kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winterperiode alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of nauwelijks op zult fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het nieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Aalst

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven