Fiets accu reviesie Aalten? Duurzaam en goedkoop de accu van uw elektrische fiets reviseren in Aalten.

Op zoek naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Aalten kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische fiets bestaat wordt deze voortdurend populairder, zeker ook in Aalten rijden er veel meer rond. Rijden met een elektrische fiets is behaaglijk. De afstanden die gefietst kunnen worden zijn veel langer ingeval je zelf moet trappen. Even vlug naar de winkel in Aalten is nu gemakkelijk per ebike te doen, daar u voorheen mogelijkerwijs met de auto hier naar toe ging. Na een paar jaren is het wel zo dat de fiets accu van uw elektrische ebike aan vervanging toe is. Een andere fietsaccu lijkt op dat moment de enige oplossing. Maar dat is niet het geval, wij kunnen immers de accu in heel veel gevallen reviseren. Daarmee bespaart u vaak geld, denkt u aan de toekomst van de aarde en kunt u er weer jaren plezier hebben van uw ebike.

Revisie fiets accu Aalten voor ieder budget

Ingeval de fietsaccu vervangen dient te worden betekent dat  niet dat de afwijkende onderdelen van de ebikeook vervangen moeten worden. Na jaren werkt de elektronica bijvoorbeeld veelal nog perfect. {Door enkel de batterijen te vernieuwen houd u de kosten gering en vervang je enkel dat wat echt vervangen moet worden.} U bent minimaal 575 Euro kwijt voor een andere accu met behoorlijke capaciteit, ook bij de fiets specialist in Aalten. Door ons de accu te laten reviseren kan u tussen de 125 en 400 Euro besparen, dit hangt wel af het type e-bike die u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Aalten met garantie

Wij starten ons stappenplan met een onderzoek om te zien of het mogelijk is of uw fiets accu gereviseerd kan worden. De onderdelen die nog inzetbaar zijn, moeten we weer hergebruiken. U bepaalt zelf welke batterijen u geplaatst wilt hebben in de fiets accu. Het is denkbaar om krachtigere cellen te plaatsen dan die u in de oude accu had, deze batterijen gaan veel langer mee en daarmee kunt u langer fietsen . Wat de onkosten betreft kosten techinsch gezien is dit heel aantrekkelijk, u betaalt immers maar enigszins meer. Een aardig idee om minder te betalen dan voor een nieuwe fietsaccu, maar er straks  meer voor terug te krijgen. Als de accu van de elektrische fiets niet meer verkrijgbaar is, bent u bij ons ook van harte welkom. Fiets-accu.nl gaat het in de meeste gevallen lukken om deze te reviseren.

Fiets accu reviseren Aalten: Denk aan de natuur

De wereld wordt voortdurend belangrijker. Het hergebruiken van alles op de wereld wordt daardoor telkens belangrijker. Het reviseren van uw fiets accu past opperbest in dit perspectief. De cellen van uw fietsaccu worden vervangen, maar zoveel mogelijk onderdelen worden opnieuw gebruikt. Niet enkel uw banksaldo zal verblijd zijn met accu revisie, ook de natuur wordt hier erg vrolijk van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Aalten

Het is aangenaam om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Aalten helpt u met genoegen verder. De vorige jaren is de verkoop van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je iedere keer de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat support krijgt, net even meer druk, net even wat meer power. Je kunt langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je baan te gaan.

Maar niets is voor eeuwig, want na ongeveer 3 jaar wordt de kans continu groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een nieuwe accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Aalten is de moeite waard. De bedragen zijn enorm lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Aalten laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een gerenommeerd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte cellen van de accu vernieuwen door nieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius doorgaans groter zal zijn. Fiets accu reviseren Aalten een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Aalten

De prijzen voor een andere accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een behoorlijk bedrag. Ondergeschikt van het merk en de staat van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien de controle gunstig verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waar je wijd onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is weer helemaal als nieuw met als voordeel de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Aalten voor de e-bike een erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de auto ben je al zeer duurzaam bezig. Afstanden die voorheen niet leuk waren om met de fiets af te leggen worden momenteel alsmaar vaker overbrugd met de elektrische fiets. Zoals de afstand naar het werk of naar het station. Daarnaast gaan mensen met aantrekkelijk weer met de e-bike naar een verjaardag of restaurant. 

Dit helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we voortdurend duurzamer werken en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de accu dan ook een uitstekende keuze. Hiermee kies je opzettelijk voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de lentetijd begint wil je vanzelfsprekend meteen kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een prima idee om de e-bike in de winter alvast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of bijna niet op zal fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Aalten

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven