Fietsaccu revisie Aardenburg? Accu reviseren elektrische ebike in Aardenburg is simpel en goedkoop.

Aan het kijken naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Aardenburg kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer consumenten in Aardenburg maken gebruik van de elektrische fiets. Het is leuk om op pad te gaan met de elektrische ebike. Er hoeft nagenoeg niet meer persoonlijk getrapt te worden en daardoor word je vaak minder uitgeput. Even dringend naar de zaak in Aardenburg is nu fijn met de e-bike te doen, daar u eerst mogelijk met de trein hier naar toe ging. En hoe plezierig het rijden ook is met de elektrische ebike, de fiets accu dient na een aantal jaren wel vervangen worden. Het in zijn geheel vernieuwen van de fietsaccu is in deze situatie een vaak gehoorde uitkomst. Maar dat is niet het geval, wij kunnen namelijk de accu in veel gevallen reviseren. Hiermee bespaart u veel geld, denkt u aan de toekomst van de aarde en kunt u er weer heel wat tegenaan met uw ebike.

Revisie fiets accu Aardenburg voor ieder budget

Indien de accu vervangen moet worden betekent dat  niet dat de afwijkende onderdelen van de fietsook vernieuwd dienen te worden. De computer kan bijvoorbeeld nog dik in orde zijn. {Door alleen de batterijen te vernieuwen houd u de kosten laag en vervang je uitsluitend datgene wat effectief vervangen moet worden.} {Een splinternieuwe fiets accu in Aardenburg kost dikwijls boven de 600 Euro, mede afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Bij fiets-accu.nl kan men tussen de 100 en 350 euro besparen door de fietsaccu te laten reviseren, dit hangt wel af van het merk fiets dat u heeft.

Fietsaccu revisie Aardenburg met garantie

Het 1e wat wij checken is kijken of uw accu geschikt is voor revisie. De onderdelen die nog bruikbaar zijn, zullen we nogmaals hergebruiken. We overleggen meestal met u wat voor cellen u gemonteerd wilt hebben in uw accu. Het is mogelijk om sterkere batterijen te plaatsen dan die u in de afgetrapte fiets accu had, deze energie cellen gaan veel langer mee en hiermee kunt u verder fietsen met hulp. Wat de kosten betreft kostentechnisch is dit heel verleidelijk, u betaalt immers maar enigszins meer. In plaats van een nieuwe fietsaccu betaalt u dus een lagere prijs, en u kunt immers nog eens rekenen op vele pluspunten. Tevens kunt u bij ons terecht indien uw fiets accu helemaal niet meer leverbaar is bij de fabrikant van uw elektrische e-bike. De kans is groot dat wij deze nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Aardenburg: Denk aan de natuur

Onze leefomgeving gaat ons allen aan en daar willen we zuinigjes mee omgaan. Het hanteren met alles dat wij verbruiken staat erg hoog op de agenda. Accurevisie past goed bij dit huidige tijdsbeeld, hiermee levert u ook een actieve bijdrage. Alle onderdelen van de accu die nog inzetbaar zijn, worden opnieuw gebruikt. Hiermee maakt u niet louter uw rekening blij, maar alsook onze aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Aardenburg

Het is heerlijk om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Aardenburg helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de verkoop van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je steeds de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan grotere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je job te fietsen.

Maar niks is voor eeuwig, want na circa drie jaar wordt de kans telkens groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een nieuwe accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Aardenburg is de moeite waard. De kosten zijn flink lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Aardenburg laat de oude energiecellen logisch recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde cellen van de accu vervangen door nieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius dikwijls groter zal zijn. Fiets accu reviseren Aardenburg een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Aardenburg

De onkosten voor een nieuwe accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een fors bedrag. Ondergeschikt van het merk fiets en de toestand van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als het vooronderzoek positief verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waarmee je flink onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is wederom hartstikke als nieuw met als pluspunt de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Aardenburg voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de automobiel ben je al enorm duurzaam bezig. Afstanden die vroeger niet uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden heden steeds vaker overbrugd met de elektrische fiets. Bijvoorbeeld de route naar het werk of naar het station. Bovendien gaan mensen met schitterend weer met de elektrische fiets naar een verjaardag of eetcafĂ©. 

Dit helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we doorlopend duurzamer leven en bewuster omspringen met de aarde is het reviseren van de fiets accu dan ook een prima keuze. Hiermee kies je bewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door bijna niet met de wagen te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de voorjaarstijd begint wil je logisch direct kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een goed idee om de elektrische fiets in de winter vast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of nauwelijks op zal fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Aardenburg

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven