Fiets accu revisie Aarle-Rixtel? Reviseren fietsaccu voor nagenoeg alle merken e-bike’s in Aarle-Rixtel.

Aan het kijken naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Aarle-Rixtel kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische e-bike is uitgevonden wordt deze voortdurend populairder, zeker ook in Aarle-Rixtel rijden er veel meer rond. Het is lekker om ergens op visite te gaan met een elektrische ebike. Doordat je minder levensenergie en kracht hoeft te verbruiken houd je het veelal langer vol. Even dringend naar de winkel in Aarle-Rixtel is voortaan eenvoudig met de fiets te doen, daar u vroeger soms met de trein hier naar toe ging. Na een aantal jaren is het wel zo dat de fietsaccu van uw elektrische e-bike aan vervanging toe is. Een splinternieuwe fietsaccu lijkt op dat moment de enige uitkomst. Maar is er ook een andere wijze, wij reviseren immers zo goed als alle fietsaccu’s. Daarmee bespaart u dikwijls geld, denkt u aan de toekomst van de planeet en kan u er weer heel wat tegenaan met uw e-bike.

Revisie fiets accu Aarle-Rixtel voor ieder budget

Indien de fietsaccu vervangen moet worden betekent dat  niet dat de overige onderdelen van de e-bikeook vervangen dienen te worden. De computer kan b.v. nog uitstekend in orde zijn. De cellen zijn dikwijls het enige wat vernieuwd moet worden, door dit te doen werkt dat kostenbesparend. {Een nieuwe fietsaccu in Aarle-Rixtel kost vaak boven de 550 Euro, mede afhankelijk van de aantal Kwh.} Door fiets-accu.nl uw accu te laten reviseren kunt u tussen de 125 en 500 Euro besparen, dat hangt wel af het merk ebike die u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Aarle-Rixtel met garantie

Wij beginnen ons stappenplan met een onderzoek om te kijken of het mogelijk is of de fietsaccu gereviseerd kan worden. De onderdelen die opnieuw bruikbaar zijn, moeten we opnieuw hergebruiken. U bepaalt persoonlijk welke batterijen u gemonteerd wilt hebben in de fietsaccu. Het is denkbaar om zwaardere batterijen te plaatsen dan die u in de gedateerde fietsaccu had, deze energie cellen gaan veel langer mee en hiermee kunt u verder fietsen met support. De prijzen hiervoor zijn relatief gering. Hiermee spendeerd u dus minder dan voor een splinternieuwe accu en krijgt er ook nog eens heel wat meer voor terug. Wanneer de fiets accu van uw merk elektrische fiets in zijn geheel niet meer te krijgen is, kunt u deze accu bij ons ook met een zorgeloos hart voorleggen. De kans is aanwezig dat wij die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Aarle-Rixtel: Denk aan het milieu

Het milieu gaat ons allemaal aan en daar willen we spaarzaam mee omgaan. Het omgaan met alles dat we gebruiken staat hoog op de agenda. Door uw accu door fiets-accu.nl te laten reviseren draagt u immers uw steentje bij. Alle onderdelen die nog inzetbaar zijn, worden opnieuw gebruikt. Niet alleen uw banksaldo zal gelukkig zijn met accu revisie, ook de natuur wordt daar behoorlijk blijgestemd van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Aarle-Rixtel

Het is aangenaam om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Aarle-Rixtel helpt u graag verder. De vorige jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je constant de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer druk, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan langere afstanden afleggen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werkplek te fietsen.

Maar niks is voor de eeuwigheid, want na ongeveer drie jaren wordt de kans telkens groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Aarle-Rixtel is de moeite waard. De kosten zijn enorm lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Aarle-Rixtel laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte energycellen van de accu vervangen door nieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Aarle-Rixtel een extra voordeel dus!

Accu revisie Aarle-Rixtel

De onkosten voor een andere accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een gigantisch bedrag. Afhankelijk van het merk en de conditie van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien de controle bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waarmee je wijd onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is wederom volledig als nieuw met als plus de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Aarle-Rixtel voor de e-bike een erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de auto ben je al volledig duurzaam bezig. Afstanden die vroeger niet uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden heden steeds vaker overbrugd met de e-bike. Onder andere de route naar het werk of naar het treinstation. Bovendien gaan personen met fijn weer met de e-bike naar een feest of eetgelegenheid. 

Dit helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we voortdurend duurzamer werken en bewuster omgaan met de aarde is het reviseren van de e-bike accu dan ook een goede keus. Hiermee kies je opzettelijk voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door nauwelijks met de wagen te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lente begint wil je logisch meteen kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winterperiode alvast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of bijna niet op zult fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Aarle-Rixtel

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uitermate aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven