Fietsaccu revisie Aarschot. Accu reviseren elektrische fiets in Aarschot is makkelijk en kostenbesparend.

Op zoek naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Aarschot kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Die elektrische e-bike is bijna niet meer weg te denken uit het straatbeeld van Aarschot. Het is voortreffelijk om te reizen met de elektrische fiets. Er hoeft vrijwel niet meer eigenhandig getrapt te worden en daardoor word je veelal minder uitgeput. Het is nu denkbaar om b.v. naar een restaurant in Aarschot te fietsen waar u vroeger alleen met de wagen naar toe ging. Hoe plezierig het ook is om te rijden met uw elektrische e-bike, na een aantal jaren moet de fiets accu wel te worden vervangen. Het in zijn geheel vervangen van de fietsaccu is in dit geval een veel gehoorde uitkomst. Maar dat is niet het geval, wij kunnen namelijk uw fietsaccu in veel gevallen reviseren. Een kostenbesparende werkwijze die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens tienduizenden km fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Aarschot voor ieder budget

Op het moment dat uw fietsaccu aan vervanging toe is, zijn de meeste onderdelen nog uitstekend in orde. Na jaren werkt de computer b.v. veelal nog perfect. De prijzen worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door uitsluitend datgene te vernieuwen wat aan vervanging toe is; en wel de energie cellen van de fiets accu. U bent minstens 525 Euro kwijt voor een nieuwe fietsaccu met redelijke vermogen, ook bij de fiets specialist in Aarschot. Bij fiets-accu.nl kan men tussen de 150 en 500 euro besparen door de fiets accu te laten reviseren, dit hangt wel af van het type elektrische ebike wat u heeft.

Fietsaccu revisie Aarschot met garantie

Het eerste wat wij doen is kijken of uw accu geschikt is voor revisie. De onderdelen die bovendien inzetbaar zijn, zullen we weer hergebruiken. We overleggen meestal met u wat voor batterijen u gemonteerd wil hebben in uw accu. Het is denkbaar om sterkere cellen te plaatsen dan die u in de gedateerde accu had, die batterijen gaan veel langer mee en hiermee kunt u veel verder fietsen met support. En dit alles voor een naar verhouding beperkte prijs. Daardoor betaalt u dus minder dan voor een nieuwe accu en krijgt er ook nog eens vaak meer voor terug. Verder kunt u bij fiets-accu.nl terecht indien uw accu compleet niet meer beschikbaar is bij de producent van uw elektrische ebike. Wij doen er alles aan om deze accu  voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Aarschot: Denk aan de natuur

Onze aardbol wordt steeds belangrijker. Het toekomstgericht hanteren met alles dat we verbruiken staat hoog op de agenda. Het reviseren van uw accu past goed in dit perspectief. Alle onderdelen die nog geschikt zijn, worden meegenomen in de revisie. Daardoor maakt u niet alleen uw rekening blij, maar eveneens onze planeet. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Aarschot

Het is fijn om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Aarschot helpt u met genoegen verder. De voorbi gaandej jaren is de afzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je voortdurend de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer druk, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt grotere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werk te gaan.

Maar niets is voor eeuwig, aangezien na ongeveer 3 jaar wordt de kans constant groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een nieuwe accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Aarschot is de moeite waard. De prijzen zijn aanmerkelijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Aarschot laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten 18650 batterijen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius doorgaans groter zal zijn. Fiets accu reviseren Aarschot een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Aarschot

De prijzen voor een nieuwe accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een aanzienlijk bedrag. Ondergeschikt van het merk fiets en de toestand van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien de controle bevorderlijk verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waarmee je flink onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is weer volledig als nieuw met als pluspunt de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Aarschot voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de automobiel ben je al volledig duurzaam actief. Afstanden die eerst niet uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden momenteel steeds vaker overbrugd met de elektrische fiets. Bijvoorbeeld de weg naar het werk of naar het treinstation. Daarnaast gaan personen met aantrekkelijk weer met de e-bike naar een feest of eethuis. 

Dat helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we aldoor duurzamer werken en bewuster omspringen met de aardbol is het reviseren van de e-bike accu dan ook een goede keuze. Hiermee kies je moedwillig voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door bijna niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de voorjaarstijd begint wil je natuurlijk gelijk kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winterperiode vast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of bijna niet op zult fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Aarschot

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uitermate aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven