Fietsaccu revisie Aartselaar. Accu reviseren elektrische ebike in Aartselaar is eenvoudig en goedkoop.

Aan het kijken naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Aartselaar kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische e-bike bestaat wordt deze voortdurend meer verkocht, zeker ook in Aartselaar rijden er steeds meer rond. Het is lekker om op pad te gaan met de elektrische fiets. Er hoeft nagenoeg niet meer persoonlijk getrapt te worden en daarbij word je veelal minder vermoeid. Op de fiets naar vrienden die in Aartselaar wonen was vroeger te ver , nu is het weliswaar te doen door gebruik te maken van de elektrische fiets. Plus hoe plezierig het rijden ook is met een elektrische ebike, de fiets accu moet na een aantal jaren wel vernieuwt worden. De accu volledig vernieuwen lijkt de enige oplossing te zijn. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen namelijk uw fiets accu in heel veel gevallen reviseren. Een kostenbesparende procedure die goed is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden kilometers fietsplezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Aartselaar voor ieder budget

Op het ogenblik dat uw fiets accu oud is, zijn de meeste ebike onderdelen nog uitstekend in orde. Het omhulsel is bijvoorbeeld na lange tijd dikwijls nog in prima staat. {Door alleen de batterijen te vervangen houd u de prijs laag en vervang je uitsluitend datgene wat echt vervangen moet worden.} Voor een splinternieuwe accu bij de lokale ebikeshop in Aartselaar dient u al gauw denken aan een (geld)som hoger dan €500,00. Afhankelijk van het type van uw fiets kunt bij fiets-accu.nl tussen de 100 en 400 Euro besparen door bij ons uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Aartselaar met garantie

Het eerste wat wij doen is kijken of de accu geschikt is voor revisie. Als de eerste stap mogelijk is zullen wij alle bruikbare onderdelen bewaren. We overleggen in de meeste gevallen met u wat voor energie cellen u gemonteerd wil hebben in uw accu. U kan daarnaast kiezen voor krachtigere energie cellen als wat u hiervoor had, de accu gaat door deze zwaardere batterijen veel langer mee en uw bereik wordt hoger. De uitgave hiervoor zijn naar verhouding gering. Een aangenaam standpunt om minder uit te geven dan voor een splinternieuwe fietsaccu, echter er juist veel meer voor terug te krijgen. Als de fiets accu van de elektrische fiets niet meer verkrijgbaar is, bent u bij fiets-accu.nl zeker van harte welkom. Fiets-accu.nl gaat het vrijwel zeker lukken om deze te voorzien van nieuwe energie cellen.

Fiets accu reviseren Aartselaar: Denk aan de natuur

Onze leefomgeving gaat ons allen aan en daar willen we economisch mee omgaan. Het hergebruiken van alles op de wereld wordt daardoor almaar belangrijker. Het reviseren van uw fiets accu past prima in dit plaatje. Alles dat nog prima is, wordt hergebruikt. Niet enkel uw banksaldo zal eforisch zijn met accu revisie, ook de natuur wordt hier erg uitgelaten van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Aartselaar

Het is lekker om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Aartselaar helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de afzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je steeds de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werkplek te gaan.

Maar niks is voor de eeuwigheid, want na pakweg 3 jaren wordt de kans voortdurend groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Aartselaar is de moeite waard. De tarieven zijn aanzienlijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Aartselaar laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een goedgekeurd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde energycellen van de accu vernieuwen door nieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius normaliter groter zal zijn. Fiets accu reviseren Aartselaar een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Aartselaar

De prijzen voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een fors bedrag. Ondergeschikt van het merk en de toestand van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als het vooronderzoek gunstig verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waar je flink onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is wederom volledig als nieuw met als voordeel de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Aartselaar voor de e-bike een erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al heel duurzaam actief. Afstanden die voorgaand nauwelijks uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig steeds vaker overbrugd met de e-bike. Zoals de rit naar het werk of naar het station. Ook gaan personen met aantrekkelijk weer met de e-bike naar een feest of eetgelegenheid. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we constant duurzamer leven en bewuster omgaan met de wereld is het reviseren van de accu dan ook een goede keuze. Hiermee kies je doelbewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de voorjaarstijd begint wil je zonder twijfel meteen kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een goed idee om de e-bike in de winterperiode alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of bijna niet op zult fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Aartselaar

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een zeer aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven