Fiets accu revisie Abbekerk? Reviseren fietsaccu voor vrijwel alle merken ebike’s in Abbekerk.

Op zoek naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Abbekerk kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische fiets bestaat wordt deze telkens vaker verkocht, natuurlijk ook in Abbekerk rijden er veel meer rond. Het is voortreffelijk om te reizen met de elektrische ebike. Er hoeft bijna niet meer zelf getrapt te worden en daarom word je veelal minder vermoeid. Op de fiets naar familie die in Abbekerk leven was vroeger te ver , nu is het weliswaar te doen door gebruik te maken van de elektrische ebike. Plus hoe aangenaam het rijden ook is met een elektrische fiets, de fietsaccu moet na een aantal jaren wel vervangen worden. Een andere accu lijkt op dat moment de enige oplossing. Maar is er ook een andere manier, wij reviseren namelijk zo goed als alle fietsaccu’s. Een kostenbesparende werkwijze die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden km fietsplezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Abbekerk voor ieder budget

Ingeval de accu vernieuwd moet worden betekent dit nog niet dat de verschillende onderdelen van de e-bikeook vervangen dienen te worden. Na jaren werkt de computer bijvoorbeeld vaak nog uitstekend. {Door slechts de energie cellen te vernieuwen houd u de uitgave laag en vervang je slechts dat wat echt vervangen moet worden.} Voor een nieuwe fietsaccu bij uw lokale ebikeshop in Abbekerk dient u al vlug denken aan een (geld)som hoger dan €475,00. Door fiets-accu.nl de fietsaccu te laten reviseren kan u tussen de 125 en 500 Euro besparen, dat hangt wel af het merk fiets wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Abbekerk met garantie

Is het mogelijk om uw accu te reviseren? De belangrijkste stap is dat we gaan bekijken of het wel mogelijk is om uw accu te reviseren. Als dit mogelijk is zullen wij alle goede onderdelen aanhouden. In de fietsaccu worden de batterijen gemonteerd die u er graag in wil hebben. Het is aan u of u sterkere energie cellen in uw fietsaccu wilt dan wat u eerst had, de plus punten zijn dat u hiermee verder kunt fietsen en uw fietsaccu langer mee gaat. En dit alles voor een naar verhouding lage prijs. Ten opzichte van een andere fiets accu betaalt u dus een aanzienlijk lager bedrag, en u kan immers nog eens rekenen op veel pluspunten. Wanneer de accu van uw merk elektrische fiets in zijn totaliteit niet meer te verkrijgen is, kunt u de fiets accu bij fiets-accu.nl met een gerust hart beschikbaar stellen. De kans is aanwezig dat we die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Abbekerk: Denk aan de leefomgeving

Onze leefomgeving gaat ons allemaal aan en daar willen we zuinig mee omgaan. Recyclen van onderdelen is hiermee heel voornaam. Door uw accu door fiets-accu.nl te laten reviseren draagt u zeker uw steentje bij. Alles dat nog prima is, wordt hergebruikt. Niet alleen uw banksaldo zal eforisch zijn met accu revisie, ook de natuur wordt hier behoorlijk uitgelaten van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Abbekerk

Het is heerlijk om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Abbekerk helpt u met genoegen verder. De vorige jaren is de afzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je iedere keer de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werk te fietsen.

Maar niets is voor de eeuwigheid, omdat na circa drie jaren wordt de kans telkens groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Abbekerk is de moeite waard. De kosten zijn fors minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Abbekerk laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde 18650 batterijen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius dikwijls groter zal zijn. Fiets accu reviseren Abbekerk een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Abbekerk

De onkosten voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een flink bedrag. Ondergeschikt van het merk fiets en de conditie van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als de controle bevorderlijk verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waar je ruim beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is wederom helemaal als nieuw met als plus de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Abbekerk voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de auto ben je al volledig duurzaam bezig. Afstanden die voorgaand niet aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nou alsmaar vaker overbrugd met de e-bike. B.v. de afstand naar het werk of naar het station. Ook gaan personen met fijn weer met de elektrische fiets naar een verjaardag of naar een eetcafé. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we steeds duurzamer werken en bewuster omgaan met de aarde is het reviseren van de accu dan ook een perfecte keus. Hiermee kies je opzettelijk voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door bijna niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de voorjaar begint wil je logisch meteen kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winter alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of bijna niet op zult fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het nieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Abbekerk

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven