Fiets accu revisie Abcoude! Ook de klanten uit Abcoude zijn tevreden met onze fietsaccu revisie service!

Op zoek naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Abcoude kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer mensen uit Abcoude maken gebruik van de elektrische fiets. Het is plezierig om erop uit te trekken met de elektrische e-bike. De kilometers die afgelegd kunnen worden zijn heel wat verder wanneer je eigenhandig moet trappen. Op de e-bike naar familie die in Abcoude leven was vroeger te ver , voortaan is het wel te doen door gebruik te maken van de elektrische e-bike. Hoe behaaglijk het ook is om te rijden met de elektrische fiets, na een paar jaren dient de fietsaccu wel te worden vervangen. De accu compleet vervangen lijkt de enige oplossing te zijn. Toch is er ook een andere methode, wij reviseren immers zo goed als alle fietsaccu’s. Hiermee bespaart u veel geld, denkt u aan de toekomst van de aarde en kan u er weer heel wat tegenaan met uw fiets.

Revisie fiets accu Abcoude voor ieder budget

Ingeval de accu niet meer naar behoren werkt hoeft niet de hele ebike vervangen te worden, de overige onderdelen slijten veel minder hard. Het omhulsel is bijvoorbeeld na lange tijd veelal nog in uitstekende staat. De prijzen worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door alleen datgene te vernieuwen wat aan vervanging toe is; en wel de batterijen van de fiets accu. U bent minstens 550 Euro kwijt voor een nieuwe fietsaccu met redelijke kracht, ook bij uw ebike expert in Abcoude. Door ons de fietsaccu te laten reviseren kan u tussen de 100 en 450 Euro besparen, dit hangt wel af het type elektrische e-bike wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Abcoude met garantie

Is het mogelijk om uw accu te reviseren? De belangrijkste stap is dat we gaan bekijken of het mogelijk is om uw fietsaccu te reviseren. De onderdelen die nog werkbaar zijn, moeten we weer hergebruiken. U bepaalt zelf welke batterijen u geplaatst wilt hebben in de fietsaccu. Het is aan u of u krachtigere batterijen in uw fiets accu wilt dan wat u aanvankelijk had, het pluspunt is dat u hiermee verder kunt fietsen en de fiets accu langer mee gaat. En dit voor een lage meerprijs. Hiermee spendeerd u dus minder dan voor een splinternieuwe fiets accu en krijgt er ook nog eens vaak meer voor in de plaats. Verder kunt u bij fiets-accu.nl terecht ingeval uw accu helemaal niet meer verkrijgbaar is bij de fabrikant van uw elektrische ebike. De mogelijkheid is aanwezig dat wij deze nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Abcoude: Denk aan het milieu

We leven in een tijdperk waar de vooruitzichten van onze aardbol extreem urgent is. Het omgaan met alles dat we consumeren staat hoog op de agenda. Accurevisie past perfect bij dit tijdsbeeld, hiermee levert u evenals een juiste bijdrage. De cellen van uw fietsaccu worden vervangen, maar zoveel mogelijk onderdelen worden meegenomen. Hiermee maakt u niet slechts uw bankrekening blij, maar ook onze aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Abcoude

Het is lekker om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Abcoude helpt u graag verder. De vorige jaren is de verkoop van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je iedere keer de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer power. Je kan grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je baan te gaan.

Maar niets is voor eeuwig, want na ongeveer drie jaar wordt de kans voortdurend groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Abcoude is de moeite waard. De bedragen zijn fors lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Abcoude laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten 18650 batterijen van de accu vernieuwen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius normaliter groter zal zijn. Fiets accu reviseren Abcoude een extra voordeel dus!

Accu revisie Abcoude

De kosten voor een splinternieuwe accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een enorm bedrag. Onderschikkend van het merk en de toestand van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien het vooronderzoek positief verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waar je ruim onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is wederom hartstikke als nieuw met als voordeel de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Abcoude voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al volledig duurzaam actief. Afstanden die voorgaand nauwelijks aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden heden steeds vaker overbrugd met de elektrische fiets. Onder andere de route naar het werk of naar het station. Daarnaast gaan mensen met mooi weer met de elektrische fiets naar een verjaardag of eetcafé. 

Dat helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we doorlopend duurzamer werken en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de e-bike accu dan ook een uitstekende keus. Hiermee kies je bewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lentetijd begint wil je zonder twijfel gelijk kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een goed idee om de elektrische fiets in de winterperiode vast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of bijna niet op zal fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het nieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Abcoude

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven