Fiets accu revisie Achel! Reviseren accu Achel juist voor de portemonnee en het leefmilieu, doorgaans net zo goed of ook beter dan een splinternieuwe!

Op zoek naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Achel kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


De elektrische e-bike is niet meer weg te denken uit de straten in Achel. Fietsen met een elektrische e-bike is heerlijk. Er hoeft bijna niet meer zelf getrapt te worden en daarom word je veel minder moe. Even dringend naar de stad in Achel is nu fijn met de e-bike te doen, daar u vroeger mogelijk met de auto hier naar toe ging. Na een paar jaren is het wel zo dat de fiets accu van uw elektrische ebike aan vernieuwing toe is. Een andere accu lijkt op dat ogenblik de enige oplossing. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren namelijk nagenoeg alle fietsaccu’s. Een duurzame en goedkope wijze waar u nog jaren plezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Achel voor ieder budget

Op het moment dat uw accu oud is, zijn de meeste fiets onderdelen nog perfect in orde. De computer kan b.v. nog dik in orde zijn. De kosten worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door alleen datgene te vernieuwen wat aan vervanging toe is; en wel de batterijen van de accu. Voor een nieuwe fietsaccu bij uw lokale fietsenwinkel in Achel dient u al vlug denken aan een hoofdsom hoger dan €525,00. Door fiets-accu.nl uw accu te laten reviseren kunt u tussen de 100 en 450 Euro besparen, dat hangt wel af het merk e-bike wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Achel met garantie

We starten onze vervolgstappen met een inspectie om te zien of het mogelijk is of uw fietsaccu gereviseerd kan worden. Als dit mogelijk is zullen we alle goede onderdelen behouden. De klant bepaalt zelf welke cellen u geplaatst wilt hebben in de fiets accu. Het is mogelijk om krachtigere batterijen te plaatsen dan die u in de oude fiets accu had, die cellen gaan veel langer mee en hiermee kunt u veel verder fietsen met hulp. Wat de prijzen betreft kosten techinsch gezien is dit uitermate verleidelijk, u betaalt immers maar ietwat meer. Daardoor spendeerd u dus minder dan voor een splinternieuwe accu en krijgt er ook nog eens vaak meer voor terug. Indien de accu van de elektrische ebike niet meer verkrijgbaar is, bent u bij fiets-accu.nl toch  welkom. Fiets-accu.nl doet er alles aan om de accu alsnog voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Achel: Denk aan de natuur

Het milieu gaat ons allen aan en daar willen we zuinigjes mee omgaan. Het hergebruiken van alles op de wereld wordt daarom telkens belangrijker. Vanwege uw fietsaccu door fiets-accu.nl te laten reviseren draagt u ook uw steentje bij. Alle onderdelen van de fietsaccu die nog inzetbaar zijn, worden meegenomen in de revisie. Hiermee maakt u niet slechts uw rekening blij, maar alsmede onze aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Achel

Het is leuk om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Achel helpt u met genoegen verder. De vorige jaren is de afzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je constant de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan langere afstanden afleggen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je baan te fietsen.

Maar niks is voor de eeuwigheid, omdat na circa drie jaar wordt de kans steeds groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Achel is de moeite waard. De bedragen zijn behoorlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Achel laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude cellen van de accu vervangen door andere, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius vaak groter zal zijn. Fiets accu reviseren Achel een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Achel

De prijzen voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een gigantisch bedrag. Ondergeschikt van het merk en de toestand van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer de controle positief verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waar je ruim beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is wederom compleet als nieuw met als pluspunt de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Achel voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de auto ben je al volledig duurzaam actief. Afstanden die voordien bijna niet aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nu steeds vaker overbrugd met de e-bike. Zoals de route naar het werk of naar het treinstation. Daarnaast gaan mensen met aardig weer met de elektrische fiets naar een feestje of naar een eetcafé. 

Dat helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we doorlopend duurzamer leven en bewuster omspringen met de aarde is het reviseren van de e-bike accu dan ook een perfecte keus. Hiermee kies je moedwillig voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door bijna niet met de auto te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de lente begint wil je zonder twijfel meteen kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een uitstekend idee om de elektrische fiets in de winter vast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of bijna niet op zal fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het nieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Achel

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uitermate aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven