Fietsaccu revisie Achterbos. Accu reviseren elektrische ebike in Achterbos is makkelijk en goedkoop.

Op zoek naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Achterbos kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer personen uit Achterbos maken gebruik van de elektrische ebike. Het is lekker om te reizen met de elektrische ebike. Omdat je veel geringer aandrift en dynamiek hoeft toe te passen hou men het veel langer vol. Op de fiets naar familie die in Achterbos wonen was vroeger te ver , tegenwoordig is het weliswaar te doen door gebruik te maken van de elektrische e-bike. Na een aantal jaren is het weliswaar zo dat de fiets accu van uw elektrische ebike aan vernieuwing toe is. Het in zijn totaal vernieuwen van de fiets accu is in deze situatie een veel gehoorde uitkomst. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren immers nagenoeg alle fietsaccu’s. Een kostenbesparende methode die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens tienduizenden km fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Achterbos voor ieder budget

Als de fietsaccu niet meer naar behoren werkt hoeft niet de hele vervangen te worden, de andere onderdelen slijten veel minder snel. Het omhulsel is bijvoorbeeld na lange tijd meestal nog in goede staat. De energie cellen zijn meestal het enige wat vernieuwd dient te worden, door dit te doen werkt dit kostenbesparend. U bent minimaal 550 Euro kwijt voor een splinternieuwe accu met tamelijke kracht, ook bij uw fiets specialist in Achterbos. Bij ons kan men tussen de 125 en 350 euro bezuinigen door de fietsaccu te laten reviseren, dit hangt wel af van het type e-bike wat u bezit.

Fietsaccu revisie Achterbos met garantie

Het eerste wat wij checken is kijken of de fietsaccu in aanmerking komt voor revisie. Als dit mogelijk is zullen we alle bruikbare onderdelen aanhouden. Wij overleggen in de meeste gevallen met u wat voor energie cellen u geplaatst wil hebben in uw fiets accu. Het is uw voorkeur of u krachtigere batterijen in uw fietsaccu wilt dan wat u in het begin had, het voordeel is dat u daar door veel verder kunt fietsen en uw fietsaccu langer mee gaat. De kosten hiervoor zijn relatief bescheiden. Een aantrekkelijk idee om minder te betalen dan voor een splinternieuwe accu, echter er juist veel meer voor terug te krijgen. Indien de accu van uw merk elektrische ebike in zijn totaliteit ook niet meer te verkrijgen is, kunt u de fiets accu bij ons met een onbezorgd hart aanbieden. De kans is aanwezig dat wij deze nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Achterbos: Denk aan de leefomgeving

De aardbol wordt voortdurend belangrijker. Het hergebruiken van alles op aarde wordt daarom steeds belangrijker. Accurevisie past goed bij dit huidige tijdsbeeld, hiermee levert u bovendien een actieve bijdrage. De batterijen van uw fiets accu worden vervangen, maar zoveel mogelijk onderdelen worden hergebruikt. Niet slechts uw portefeuil wordt hier heel gelukkig van, ook moeder aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Achterbos

Het is plezierig om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Achterbos helpt u graag verder. De voorbi gaandej jaren is de afzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je iedere keer de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je baan te fietsen.

Maar niets is voor de eeuwigheid, aangezien na circa drie jaar wordt de kans voortdurend groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Achterbos is de moeite waard. De kosten zijn aanmerkelijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Achterbos laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte energycellen van de accu vernieuwen door nieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Achterbos een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Achterbos

De prijzen voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een gigantisch bedrag. Onderschikkend van het merk en de conditie van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval het vooronderzoek gunstig verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waarmee je flink onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is weer hartstikke als nieuw met als pluspunt de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Achterbos voor de e-bike een erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de automobiel ben je al enorm duurzaam bezig. Afstanden die eerst niet uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden momenteel alsmaar vaker overbrugd met de elektrische fiets. B.v. de rit naar het werk of naar het treinstation. Ook gaan personen met schitterend weer met de e-bike naar een feestje of eetgelegenheid. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we steeds duurzamer leven en bewuster omspringen met de aardbol is het reviseren van de e-bike accu dan ook een perfecte keus. Hiermee kies je moedwillig voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door nauwelijks met de automobiel te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de lente begint wil je uiteraard gelijk kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een goed idee om de e-bike in de winter alvast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of bijna niet op zult fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Achterbos

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven