Fiets accu revisie Achterveld. Reviseren fietsaccu voor bijna alle merken fietsen in Achterveld.

Aan het kijken naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Achterveld kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer personen in Achterveld maken gebruik van een elektrische fiets. Fietsen met een elektrische ebike is plezierig. Omdat je veel minder sterkte en kracht hoeft toe te passen hou men het veeltijds langer vol. Op de e-bike naar familie die in Achterveld verblijven was vroeger te ver , voortaan is het wel te doen door gebruik te maken van de elektrische e-bike. Plus hoe fijn het rijden ook is met een elektrische fiets, de fietsaccu dient na een aantal jaren wel vernieuwt worden. Het in zijn totaal vervangen van de fiets accu is in dit geval een vaak gehoorde oplossing. Echter is er ook een andere methode, wij reviseren namelijk zo goed als iedere accu’s. Hiermee bespaart u veel geld, denkt u aan de toekomst van de aarde en kunt u er weer jaren plezier hebben van uw e-bike.

Revisie fiets accu Achterveld voor ieder budget

Op het moment dat uw accu versleten is, zijn de meeste e-bike onderdelen nog prima in orde. De behuizing kan bijvoorbeeld nog uitstekend in orde zijn. {Door slechts de cellen te vernieuwen houd u de prijs gering en vervang je uitsluitend dat wat echt vervangen moet worden.} U bent minstens 525 Euro kwijt voor een andere fietsaccu met tamelijke capaciteit, ook bij uw fiets specialist in Achterveld. Bij ons kunt u tussen de 100 en 500 euro uitsparen door de accu te laten reviseren, dat hangt wel af van het type fiets dat u bezit.

Fietsaccu revisie Achterveld met garantie

Is mijn accu te reviseren? De eerste stap is dat we gaan bekijken of het wel mogelijk is om uw accu te reviseren. We zullen gedurende het reviseren de onderdelen meenemen die nog prima zijn. U bepaalt zelf welke batterijen u gemonteerd wilt hebben in de fietsaccu. U kan bovendien kiezen voor sterkere cellen als die u hiervoor had, de accu gaat door deze krachtigere cellen langer mee en uw actieradius wordt hoger. En dit voor een lage meerprijs. Hiermee betaalt u dus minder dan voor een nieuwe fietsaccu en krijgt er ook nog eens heel wat meer voor terug. Ingeval de fiets accu van uw merk elektrische ebike in zijn geheel ook niet meer te verkrijgen is, kunt u die accu bij fiets-accu.nl met een onbezorgd hart aanbieden. Fiets-accu.nl gaat het vrijwel zeker lukken om deze te reviseren.

Fiets accu reviseren Achterveld: Denk aan de natuur

De wereld wordt alsmaar belangrijker. Het toekomstgericht hanteren met alles wat wij toepassen staat hoog op de agenda. Vanwege uw fiets accu door ons te laten reviseren draagt u tevens uw steentje bij. De energie cellen van uw accu worden vernieuwd, maar zoveel mogelijk onderdelen worden opnieuw gebruikt. Niet alleen uw banksaldo zal gelukkig zijn met accurevisie, ook het milieu wordt hier behoorlijk vrolijk van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Achterveld

Het is heerlijk om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Achterveld helpt u graag verder. De vorige jaren is de afzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je constant de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer druk, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan grotere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werk te fietsen.

Maar niks is voor eeuwig, want na pakweg 3 jaar wordt de kans constant groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Achterveld is de moeite waard. De kosten zijn fors minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Achterveld laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een goedgekeurd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde cellen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius dikwijls groter zal zijn. Fiets accu reviseren Achterveld een extra voordeel dus!

Accu revisie Achterveld

De prijzen voor een andere accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een gigantisch bedrag. Ondergeschikt van het merk en de staat van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval de controle bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waar je flink onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is wederom compleet als nieuw met als voordeel de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Achterveld voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de auto ben je al volstrekt duurzaam bezig. Afstanden die voordien nauwelijks aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nu steeds meer overbrugd met de e-bike. Zoals de afstand naar het werk of naar het station. Ook gaan personen met goed weer met de elektrische fiets naar een feest of eethuis. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we aldoor duurzamer werken en bewuster omspringen met de aardbol is het reviseren van de accu dan ook een uitstekende keuze. Hiermee kies je bewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door nauwelijks met de automobiel te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de voorjaar begint wil je uiteraard meteen kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een prima idee om de e-bike in de winterperiode alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of nauwelijks op zal fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Achterveld

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een zeer aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven