Fiets accu revisie Afferden. Waarom een nieuwe accu bestellen in Afferden wanneer het reviseren van de fietsaccu veel meer voordelen heeft?

Op zoek naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Afferden kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer consumenten uit Afferden maken gebruik van de elektrische fiets. Het is leuk om te reizen met de elektrische fiets. Er hoeft zo goed als niet meer zelf getrapt te worden en daarom word je veelal minder vermoeid. Even gauw naar de zaak in Afferden is nu fijn met de fiets te doen, daar u eerst mogelijkerwijs met de auto hier naar toe ging. Na een paar jaren is het wel zo dat de fietsaccu van uw elektrische ebike aan vervanging toe is. De fietsaccu volledig vervangen lijkt de enige oplossing te zijn. Maar dat is niet het geval, wij kunnen namelijk uw fietsaccu in veel gevallen reviseren. Een kostenbesparende procedure die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden km fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Afferden voor ieder budget

Op het moment dat uw fietsaccu versleten is, zijn de meeste onderdelen nog uitstekend in orde. De computer kan b.v. nog goed in orde zijn. De cellen zijn vaak het enige wat vervangen moet worden, door dit te doen werkt dit kostenbesparend. U bent minstens 550 Euro kwijt voor een nieuwe fietsaccu met redelijke kracht, ook bij de fiets specialist in Afferden. Afhankelijk van het type van uw elektrische fiets kunt bij fiets-accu.nl tussen de 150 en 300 Euro besparen door bij ons uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Afferden met garantie

Is het mogelijk om uw accu te reviseren? De eerste stap is dat we gaan kijken of het wel mogelijk is om de accu te reviseren. De onderdelen die bovendien werkbaar zijn, zullen we wederom hergebruiken. De klant bepaalt persoonlijk welke cellen u geplaatst wilt hebben in de fiets accu. U kan daarnaast kiezen voor zwaardere batterijen als die u hiervoor had, de fiets accu gaat door deze sterkere energie cellen veel langer mee en uw bereik wordt groter. Wat de onkosten betreft kostentechnisch is dit buitengewoon verleidelijk, u betaalt namelijk maar enigszins meer. Ten opzichte van een nieuwe fiets accu betaalt u dus een aanzienlijk lagere prijs, en u kan daarnaast nog eens rekenen op vele voordelen. Ingeval de fietsaccu van uw elektrische fiets niet meer verkrijgbaar is, bent u bij ons ongetwijfeld van harte welkom. Wij doen er alles aan om de fietsaccu  voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Afferden: Denk aan de leefomgeving

We leven in een tijd waarin de vooruitzichten van onze aarde hoog in het vaandel staat. Recyclen van benodigdheden is hierbij uitermate voornaam. Het reviseren van uw fiets accu past perfect in dit perspectief. De batterijen van uw fiets accu worden vernieuwd, maar zoveel mogelijk onderdelen worden meegenomen. Hiermee maakt u niet louter uw rekening blij, maar ook onze aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Afferden

Het is prettig om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Afferden helpt u met genoegen verder. De voorbi gaandej jaren is de verkoop van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je constant de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer druk, net even wat meer power. Je kan langere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je baan te fietsen.

Maar niks is voor de eeuwigheid, omdat na ongeveer drie jaar wordt de kans voortdurend groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Afferden is de moeite waard. De tarieven zijn behoorlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Afferden laat de oude energiecellen logisch recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde cellen van de accu vernieuwen door nieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius meestal groter zal zijn. Fiets accu reviseren Afferden een extra voordeel dus!

Accu revisie Afferden

De onkosten voor een nieuwe accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een fors bedrag. Afhankelijk van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer het vooronderzoek positief verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waar je wijd beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is weer hartstikke als nieuw met als pluspunt de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Afferden voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de automobiel ben je al heel duurzaam actief. Afstanden die voorgaand bijna niet interessant waren om met de fiets af te leggen worden nou alsmaar vaker overbrugd met de elektrische fiets. B.v. de weg naar het werk of naar het treinstation. Echter gaan mensen met fraai weer met de e-bike naar een verjaardag of eetgelegenheid. 

Dit helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we doorlopend duurzamer leven en bewuster omgaan met de aarde is het reviseren van de accu dan ook een perfecte keuze. Hiermee kies je moedwillig voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door niet met de auto te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de lente begint wil je begrijpelijk meteen kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een prima idee om de e-bike in de winter vast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of nauwelijks op zal fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Afferden

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven