Fiets accu reviesie Affligem? Duurzaam en goedkoop de accu van uw ebike reviseren in Affligem.

Aan het kijken naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Affligem kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Een elektrische e-bike is nauwelijks meer weg te denken uit de straten in Affligem. Rijden met een elektrische fiets is aangenaam. Doordat je minder energie en druk hoeft te verbruiken houd je het veeltijds langer vol. Even vlug naar de zaak in Affligem is voortaan eenvoudig met de e-bike te doen, daar u eerst mogelijk met de trein hier naar toe ging. En hoe heerlijk het rijden ook is met een elektrische ebike, de fietsaccu dient na een aantal jaren wel vernieuwt worden. Het in zijn geheel vervangen van de fietsaccu is in dit geval een vaak gehoorde uitkomst. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren namelijk nagenoeg alle fietsaccu’s. Hiermee bespaart u dikwijls geld, denkt u aan de toekomst van de aarde en kan u er weer heel wat plezier hebben van uw ebike.

Revisie fiets accu Affligem voor ieder budget

Indien de accu niet meer naar behoren werkt hoeft niet de complete fiets vervangen te worden, de andere onderdelen slijten minder snel. De behuizing kan b.v. nog dik in orde zijn. De cellen zijn doorgaans het enige wat vernieuwd moet worden, door dit uit te voeren werkt dat kostenbesparend. U bent minstens 550 Euro kwijt voor een andere fietsaccu met redelijke vermogen, ook bij uw ebike expert in Affligem. Bij fiets-accu.nl kunt u tussen de 100 en 300 euro uitsparen door de accu te laten reviseren, dit hangt wel af van het type elektrische e-bike dat u heeft.

Fietsaccu revisie Affligem met garantie

Is het mogelijk om uw accu te reviseren? De 1e stap is dat we gaan kijken of het wel mogelijk is om uw fietsaccu te reviseren. Als de eerste stap mogelijk is zullen we alle bruikbare onderdelen aanhouden. De klant bepaalt zelf welke cellen u gemonteerd wilt hebben in de accu. Het is geoorloofd om krachtigere cellen erin te zetten dan die u in de gedateerde accu had, die batterijen gaan veel langer mee en hiermee kunt u langer fietsen met ondersteuning. De onkosten hiervoor zijn relatief bescheiden. Hiermee spendeerd u dus minder dan voor een nieuwe fietsaccu en krijgt er ook nog eens heel wat meer voor terug. Ingeval de fietsaccu van de elektrische ebike niet meer beschikbaar is, bent u bij ons ook  welkom. Fiets-accu.nl gaat het in de meeste gevallen lukken om deze te reviseren.

Fiets accu reviseren Affligem: Denk aan het milieu

Onze aardbol wordt voortdurend belangrijker. Het toekomstgericht omgaan met alles wat we toepassen staat erg hoog op de agenda. Vanwege uw fiets accu door ons te laten reviseren draagt u zeker uw steentje bij. Alles wat nog prima is, wordt hergebruikt. Daardoor maakt u niet uitsluitend uw rekening blij, maar eveneens onze aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Affligem

Het is heerlijk om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Affligem helpt u met genoegen verder. De voorbi gaandej jaren is de afzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je permanent de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer kracht, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werkplek te gaan.

Maar niets is voor eeuwig, aangezien na circa 3 jaar wordt de kans alsmaar groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een nieuwe accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Affligem is de moeite waard. De prijzen zijn behoorlijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Affligem laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een goedgekeurd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde batterijen van de accu vernieuwen door nieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius dikwijls groter zal zijn. Fiets accu reviseren Affligem een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Affligem

De prijzen voor een nieuwe accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een gigantisch bedrag. Afhankelijk van het merk en de staat van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien de controle gunstig verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waarmee je flink beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is weer hartstikke als nieuw met als pluspunt de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Affligem voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de auto ben je al heel duurzaam actief. Afstanden die voorgaand bijna niet leuk waren om met de fiets af te leggen worden nou steeds vaker overbrugd met de elektrische fiets. Zoals de route naar het werk of naar het station. Ook gaan mensen met aantrekkelijk weer met de e-bike naar een feest of restaurant. 

Dit helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we continu duurzamer leven en bewuster omspringen met de aardbol is het reviseren van de e-bike accu dan ook een perfecte keuze. Hiermee kies je moedwillig voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door nauwelijks met de auto te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de voorjaar begint wil je zonder twijfel gelijk kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een goed idee om de elektrische fiets in de winter alvast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of nauwelijks op zal fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Affligem

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uitermate aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven