Fiets accu revisie Akersloot. Ook de bezoekers uit Akersloot zijn gelukkig met onze fietsaccu revisie service!

Aan het kijken naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Akersloot kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Een elektrische ebike is niet meer weg te denken uit de straten van Akersloot. Rijden met een elektrische fiets is voortreffelijk. Er hoeft bijna niet meer persoonlijk getrapt te worden en daarom word je vaak minder moe. Het is nu mogelijk om onder andere naar een eethuis in Akersloot te fietsen waar u eerder alleen met de auto naar toe ging. Hoe plezierig het ook is om te fietsen met de elektrische ebike, na een aantal jaren moet de fietsaccu wel te worden vervangen. Het in zijn geheel vervangen van de fietsaccu is in dit geval een veel gehoorde uitkomst. Maar dat is niet het geval, wij kunnen namelijk uw accu in heel veel gevallen reviseren. Een kostenbesparende werkwijze die goed is voor het milieu en waar u ook nog eens tienduizenden kilometers fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Akersloot voor ieder budget

Als de fiets accu niet meer naar behoren werkt hoeft niet de hele ebike vervangen te worden, de overige onderdelen slijten veel minder hard. Het omhulsel is bijvoorbeeld na lang gebruik meestal nog in prima staat. De tarieven worden bij fiets-accu.nl zo laag mogelijk gehouden door alleen hetgene te vernieuwen wat aan vervanging toe is; en wel de batterijen van de fiets accu. Voor een splinternieuwe fietsaccu bij uw lokale fietsenwinkel in Akersloot moet u al snel denken aan een bedrag hoger dan €475,00. Bij ons kan men tussen de 100 en 400 euro besparen door de fietsaccu te reviseren, dit hangt wel af van het type elektrische e-bike dat u bezit.

Fietsaccu revisie Akersloot met garantie

We starten onze vervolgstappen met een inspectie om te zien of het mogelijk is of de accu gereviseerd kan worden. De onderdelen die bovendien bruikbaar zijn, zullen we opnieuw hergebruiken. U bepaalt zelf welke cellen u geplaatst wilt hebben in de accu. Het is mogelijk om krachtigere energie cellen te plaatsen dan die u in de versleten accu had, die cellen gaan veel langer mee en hiermee kunt u verder fietsen met hulp. En dat alles voor een relatief kleine prijs. Ten opzichte van een nieuwe fietsaccu betaalt u dus een lager bedrag, en u kunt daarnaast nog eens rekenen op veel pluspunten. Ingeval de fietsaccu van de elektrische fiets niet meer leverbaar is, bent u bij fiets-accu.nl zeker  welkom. De mogelijkheid is groot dat we deze nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Akersloot: Denk aan de natuur

De aarde wordt telkens belangrijker. Duurzaam omgaan met onderdelen is hierbij uiterst voornaam. Door uw accu door ons te laten reviseren draagt u alsmede uw steentje bij. De batterijen van uw fietsaccu worden vernieuwd, maar zoveel mogelijk onderdelen worden hergebruikt. Daardoor maakt u niet louter uw bankrekening blij, maar ook onze aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Akersloot

Het is aangenaam om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Akersloot helpt u graag verder. De voorbi gaandej jaren is de verkoop van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je steeds de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer druk, net even wat meer power. Je kunt langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je job te fietsen.

Maar niks is voor eeuwig, aangezien na circa 3 jaren wordt de kans telkens groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Akersloot is de moeite waard. De kosten zijn behoorlijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Akersloot laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een erkend recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde 18650 batterijen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius vaak groter zal zijn. Fiets accu reviseren Akersloot een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Akersloot

De prijzen voor een andere accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een behoorlijk bedrag. Onderschikkend van het merk en de conditie van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien de controle bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waar je wijd beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is wederom hartstikke als nieuw met als pluspunt de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Akersloot voor de e-bike een erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al geweldig duurzaam actief. Afstanden die voorgaand bijna niet uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden heden alsmaar meer overbrugd met de e-bike. Zoals de weg naar het werk of naar het station. Tevens gaan mensen met aantrekkelijk weer met de e-bike naar een feestje of naar een eetcafé. 

Dat helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we continu duurzamer werken en bewuster omspringen met de aardbol is het reviseren van de e-bike accu dan ook een prima keuze. Hiermee kies je doelbewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door bijna niet met de wagen te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lente begint wil je zonder twijfel meteen kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winter vast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of bijna niet op zult fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Akersloot

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven