Fiets accu revisie Akkrum. Reviseren accu Akkrum beter voor uw beurs en het milieu, meestal net zo aantrekkelijk of ook beter dan een splinternieuwe!

Aan het kijken naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Akkrum kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


De elektrische e-bike is ook niet meer weg te denken uit de straten van Akkrum. Het is gemakkelijk om ergens op visite te gaan met de elektrische fiets. De km die afgelegd kunnen worden zijn heel wat verder als je persoonlijk moet trappen. Het is nu voorstelbaar om bijvoorbeeld naar een eetcafé in Akkrum te fietsen waar u voorheen uitsluitend met de wagen heen ging. Hoe behaaglijk het ook is om te fietsen met de elektrische e-bike, na een aantal jaren moet de fiets accu wel te worden vervangen. Een splinternieuwe fietsaccu lijkt op dat ogenblik de enige uitkomst. Maar dat is niet het geval, wij kunnen immers de accu in heel veel gevallen reviseren. Een kostenbesparende werkwijze die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden km fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Akkrum voor ieder budget

Wanneer de fietsaccu nauwelijks meer werkt hoeft niet de complete e-bike vervangen te worden, de overige onderdelen slijten veel minder hard. Na jaren werkt de chip bijvoorbeeld vaak nog prima. De tarieven worden bij fiets-accu.nl zo laag mogelijk gehouden door enkel hetgene te vernieuwen wat aan vervanging toe is; en wel de batterijen van de fietsaccu. {Een nieuwe accu in Akkrum kost doorgaans boven de 550 Euro, dit is ook afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Bij fiets-accu.nl kan men tussen de 150 en 500 euro bezuinigen door de fietsaccu te laten reviseren, dat hangt wel af van het merk e-bike dat u bezit.

Fietsaccu revisie Akkrum met garantie

Is het mogelijk om uw accu te reviseren? De belangrijkste stap is dat we gaan kijken of het wel mogelijk is om de fietsaccu te reviseren. Als de eerste stap mogelijk is zullen wij alle goede onderdelen behouden. In de fiets accu worden de batterijen gemonteerd die u er graag in wil hebben. Het is mogelijk om zwaardere batterijen te plaatsen dan die u in de oude fiets accu had, die cellen gaan veel langer mee en hiermee kunt u veel langer fietsen met ondersteuning. De kosten hiervoor zijn naar verhouding bescheiden. Een aantrekkelijk plan om minder uit te geven dan voor een splinternieuwe accu, echter er straks veel meer voor in de plaats te krijgen. Ingeval de accu van uw elektrische ebike niet meer verkrijgbaar is, bent u bij fiets-accu.nl ongetwijfeld van harte welkom. De mogelijkheid is groot dat we deze nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Akkrum: Denk aan het milieu

Onze wereld wordt voortdurend belangrijker. Het omgaan met alles wat we gebruiken staat hoog op de agenda. Door uw fiets accu door fiets-accu.nl te laten reviseren draagt u alsmede uw steentje bij. Elk onderdeel dat nog goed is, wordt hergebruikt. Niet louter uw banksaldo zal blij zijn met accu revisie, ook het leefmilieu wordt hier erg blijgestemd van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Akkrum

Het is fijn om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Akkrum helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de afzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je continu de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer power. Je kunt langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je baan te gaan.

Maar niets is voor de eeuwigheid, aangezien na ongeveer 3 jaren wordt de kans voortdurend groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Akkrum is de moeite waard. De bedragen zijn flink lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Akkrum laat de oude energiecellen logisch recyclen door een gerenommeerd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte energycellen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius vaak groter zal zijn. Fiets accu reviseren Akkrum een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Akkrum

De prijzen voor een nieuwe accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een behoorlijk bedrag. Afhankelijk van het merk en de staat van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval de controle gunstig verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waar je wijd beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is wederom volledig als nieuw met als plus de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Akkrum voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al enorm duurzaam bezig. Afstanden die vroeger nauwelijks aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden heden alsmaar vaker overbrugd met de e-bike. Onder andere de afstand naar het werk of naar het station. Tevens gaan personen met aantrekkelijk weer met de e-bike naar een feest of restaurant. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we voortdurend duurzamer werken en bewuster omgaan met de aarde is het reviseren van de fiets accu dan ook een goede keuze. Hiermee kies je doelbewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door nauwelijks met de wagen te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de voorjaarstijd begint wil je begrijpelijk meteen kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een prima idee om de e-bike in de winter alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of nauwelijks op zult fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Akkrum

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven