Fiets accu revisie Albergen. Waarom een nieuwe accu kopen in Albergen als het reviseren van een fietsaccu veel meer voordelen heeft?

Op zoek naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Albergen kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer personen in Albergen maken gebruik van de elektrische ebike. Het is plezierig om erop uit te trekken met de elektrische e-bike. Omdat je minder werklust en dynamiek hoeft toe te passen houd je het veel langer vol. Even snel naar de zaak in Albergen is voortaan eenvoudig per ebike te doen, daar u vroeger misschien met de auto hier naar toe ging. Plus hoe lekker het fietsen ook is met de elektrische ebike, de accu dient na een aantal jaren wel vernieuwt worden. Het in zijn geheel vernieuwen van de fietsaccu is in dit geval een vaak gehoorde oplossing. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen immers uw fietsaccu in heel veel gevallen reviseren. Een kostenbesparende handelswijze die goed is voor het milieu en waar u ook nog eens tienduizenden kilometers fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Albergen voor ieder budget

Indien de fiets accu nauwelijks meer werkt hoeft niet de hele ebike vervangen te worden, de overige onderdelen slijten minder snel. Na jaren werkt de elektronica b.v. vaak nog perfect. De energie cellen zijn dikwijls het enige wat vervangen moet worden, door dit uit te voeren werkt dit kostenbesparend. Voor een nieuwe fietsaccu bij uw lokale fietsenwinkel in Albergen moet u al snel denken aan een hoofdsom groter dan €525,00. Bij fiets-accu.nl kan men tussen de 150 en 350 euro uitsparen door de accu te reviseren, dat hangt wel af van het merk e-bike wat u bezit.

Fietsaccu revisie Albergen met garantie

Wij beginnen onze vervolgstappen met een inspecteurschap om te zien of het mogelijk is of de fiets accu gereviseerd kan worden. De onderdelen die bovendien werkbaar zijn, zullen we nogmaals hergebruiken. Wij overleggen meestal met u wat voor batterijen u gemonteerd wil hebben in uw accu. Het is mogelijk om krachtigere energie cellen erin te zetten dan die u in de afgetrapte accu had, deze batterijen gaan veel langer mee en daarmee kunt u veel langer fietsen . Wat de prijzen betreft kostentechnisch is dit uitermate interessant, u betaalt namelijk maar ietwat meer. Ten opzichte van een nieuwe accu betaalt u dus een aanzienlijk lager bedrag, en u kunt daarnaast nog eens rekenen op veel voordelen. Wanneer de fietsaccu van uw merk elektrische ebike in zijn totaliteit ook niet meer te verkrijgen is, kunt u die fietsaccu bij fiets-accu.nl met een onbezorgd hart aanbieden. Wij doen er alles aan om de fietsaccu  voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Albergen: Denk aan het milieu

Onze aarde wordt voortdurend belangrijker. Het recyclen van alles op de wereld wordt daardoor telkens belangrijker. Het reviseren van de fiets accu past prima in dit perspectief. Alle onderdelen die nog geschikt zijn, worden meegenomen in de revisie. Niet louter uw banksaldo zal blij zijn met accurevisie, ook de natuur wordt hier behoorlijk vrolijk van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Albergen

Het is lekker om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Albergen helpt u met genoegen verder. De voorbi gaandej jaren is de afzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je continu de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat support krijgt, net even meer druk, net even wat meer power. Je kan langere afstanden afleggen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je job te fietsen.

Maar niks is voor de eeuwigheid, want na circa drie jaren wordt de kans voortdurend groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Albergen is de moeite waard. De bedragen zijn enorm minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Albergen laat de oude energiecellen logisch recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude cellen van de accu vervangen door nieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Albergen een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Albergen

De kosten voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een gigantisch bedrag. Ondergeschikt van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien de controle gunstig verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waar je flink beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is weer helemaal als nieuw met als pluspunt de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Albergen voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de automobiel ben je al geweldig duurzaam bezig. Afstanden die vroeger niet aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig alsmaar meer overbrugd met de elektrische fiets. Onder andere de afstand naar het werk of naar het station. Ook gaan personen met aardig weer met de elektrische fiets naar een verjaardag of naar een eethuis. 

Dit helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we steeds duurzamer werken en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de e-bike accu dan ook een uitstekende keuze. Hiermee kies je doelbewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door niet met de auto te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de lente begint wil je natuurlijk gelijk kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een uitstekend idee om de elektrische fiets in de winter vast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of bijna niet op zult fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Albergen

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uitermate aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven