Fiets accu revisie Alblasserdam! Hoeveel kan ik uitsparen met het reviseren van mijn fiets accu in Alblasserdam?

Op zoek naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Alblasserdam kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische ebike bestaat wordt deze steeds populairder, zeker ook in Alblasserdam rijden er steeds meer door de stad. Fietsen met een elektrische fiets is plezierig. Doordat je minder levensenergie en dynamiek hoeft te verbruiken houd men het heel wat langer vol. Even gauw naar de stad in Alblasserdam is voortaan fijn per e-bike te doen, daar u eerst mogelijkerwijs met de trein hier naar toe ging. Hoe plezant het ook is om te fietsen met uw elektrische fiets, na een aantal jaren dient de accu wel te worden vervangen. De accu helemaal vervangen lijkt de enige uitkomst te zijn. Echter is er ook een andere manier, wij reviseren immers zo goed als iedere fietsaccu’s. Een duurzame en goedkope manier waar u nog jaren plezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Alblasserdam voor ieder budget

Op het moment dat uw fietsaccu aan vervanging toe is, zijn de meeste ebike onderdelen nog uitstekend in orde. Na jaren werkt de elektronica bijvoorbeeld vaak nog prima. De kosten worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door uitsluitend datgene te vernieuwen wat aan vervanging toe is; namelijk de cellen van de accu. {Een splinternieuwe accu in Alblasserdam kost dikwijls boven de 600 Euro, tevens afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Bij fiets-accu.nl kan men tussen de 100 en 450 euro bezuinigen door de fietsaccu te reviseren, dit hangt wel af van het type ebike dat u heeft.

Fietsaccu revisie Alblasserdam met garantie

We beginnen ons stappenplan met een inspectie om te kijken of het mogelijk is of uw fietsaccu gereviseerd kan worden. Wij zullen tijdens het reviseren de onderdelen meenemen die nog degelijk zijn. In de accu worden de cellen geplaatst die u er graag in wil hebben. Het is denkbaar om sterkere cellen erin te zetten dan die u in de oude fietsaccu had, deze cellen gaan veel langer mee en daarmee kunt u veel verder fietsen . Wat de kosten betreft kostentechnisch is dit uitermate aantrekkelijk, u betaalt immers maar iets meer. Daardoor spendeerd u dus minder dan voor een nieuwe fietsaccu en krijgt er ook nog eens heel wat meer voor terug. Indien de accu van de elektrische ebike niet meer verkrijgbaar is, bent u bij fiets-accu.nl ongetwijfeld van harte welkom. De kans is groot dat we deze nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Alblasserdam: Denk aan de leefomgeving

Het milieu gaat ons allemaal aan en daar willen we zuinigjes mee omgaan. Het hanteren met alles dat we consumeren staat hoog op de agenda. Accu revisie past prima bij dit tijdsbeeld, hiermee levert u zeker een goede bijdrage. Alles wat nog prima is, wordt hergebruikt. Niet louter uw banksaldo zal gelukkig zijn met accu revisie, ook het leefmilieu wordt daar erg uitgelaten van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Alblasserdam

Het is heerlijk om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Alblasserdam helpt u graag verder. De voorbi gaandej jaren is de omzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je iedere keer de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer kracht, net even wat meer power. Je kunt grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werk te fietsen.

Maar niks is voor de eeuwigheid, aangezien na ongeveer drie jaar wordt de kans alsmaar groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een nieuwe accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Alblasserdam is de moeite waard. De kosten zijn enorm lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Alblasserdam laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een goedgekeurd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde batterijen van de accu vervangen door andere, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius dikwijls groter zal zijn. Fiets accu reviseren Alblasserdam een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Alblasserdam

De onkosten voor een nieuwe accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een behoorlijk bedrag. Onderschikkend van het merk en de toestand van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien de controle bevorderlijk verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waarmee je wijd onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is wederom hartstikke als nieuw met als plus de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Alblasserdam voor de e-bike een erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al geweldig duurzaam actief. Afstanden die voorgaand nauwelijks leuk waren om met de fiets af te leggen worden heden steeds vaker overbrugd met de elektrische fiets. Zoals de route naar het werk of naar het station. Daarnaast gaan personen met goed weer met de e-bike naar een feest of naar een eethuis. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we alsmaar duurzamer leven en bewuster omgaan met de wereld is het reviseren van de fiets accu dan ook een prima keus. Hiermee kies je opzettelijk voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door nauwelijks met de wagen te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de lente begint wil je zonder twijfel direct kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winterperiode vast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of bijna niet op zult fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Alblasserdam

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven