Fiets accu revisie Aldeneik. Waarom een splinternieuwe accu aanschaffen in Aldeneik als het reviseren van de accu meer voordelen heeft?

Aan het kijken naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Aldeneik kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


De elektrische e-bike is ook niet meer weg te denken uit het straatbeeld in Aldeneik. Rijden met een elektrische e-bike is aangenaam. De kilometers die afgelegd kunnen worden zijn veel verder ingeval je persoonlijk moet trappen. Even vlug naar de stad in Aldeneik is nu gemakkelijk met de ebike te doen, daar u eerst wellicht met de trein hier naar toe ging. Hoe prettig het ook is om te rijden met uw elektrische ebike, na een aantal jaren moet de fietsaccu wel te worden vervangen. De fiets accu helemaal vernieuwen lijkt de enige uitkomst te zijn. Maar dat is niet het geval, wij kunnen namelijk uw fietsaccu in veel gevallen reviseren. Een duurzame en goedkope methode waar u nog jaren genot van zal hebben.

Revisie fiets accu Aldeneik voor ieder budget

Ingeval de accu vernieuwd moet worden betekent dit  niet dat de andere onderdelen van de e-bikeook vernieuwd moeten worden. Het omhulsel is bijvoorbeeld na lang gebruik vaak nog in prima staat. {Door enkel de cellen te vervangen houd u de prijs laag en vervang je enkel dat wat effectief vervangen dient te worden.} {Een nieuwe fietsaccu in Aldeneik kost doorgaans boven de 600 Euro, tevens afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Afhankelijk van het type van uw elektrische ebike kunt bij fiets-accu.nl tussen de 125 en 500 Euro besparen door bij fiets-accu.nl uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Aldeneik met garantie

We starten ons stappenplan met een inspectie om te zien of het mogelijk is of uw fietsaccu gereviseerd kan worden. De onderdelen die nog inzetbaar zijn, moeten we weer hergebruiken. In de fiets accu worden de cellen geplaatst die u er gaarne in wil hebben. U kunt daarnaast kiezen voor zwaardere batterijen als wat u hiervoor had, de accu gaat door deze sterkere energie cellen langer mee en uw bereik wordt groter. Wat de kosten betreft kosten techinsch gezien is dit erg aantrekkelijk, u betaalt namelijk maar ietwat meer. Daardoor spendeerd u dus minder dan voor een nieuwe accu en krijgt er ook nog eens veel meer voor terug. Als de fietsaccu van uw merk elektrische ebike in zijn totaliteit niet meer te verkrijgen is, kunt u deze fiets accu bij fiets-accu.nl ook met een zorgeloos hart aanbieden. Wij doen er alles aan om deze accu alsnog voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Aldeneik: Denk aan de natuur

De wereld wordt alsmaar belangrijker. Recyclen van materialen is hierbij erg voornaam. Accurevisie past goed bij dit huidige tijdsbeeld, hiermee levert u ook een goede bijdrage. Elk onderdeel dat nog prima is, wordt hergebruikt. Niet alleen uw banksaldo zal gelukkig zijn met accurevisie, ook het leefmilieu wordt daar behoorlijk vrolijk van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Aldeneik

Het is leuk om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Aldeneik helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de omzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je aldoor de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer druk, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan langere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werk te gaan.

Maar niets is voor eeuwig, want na circa drie jaren wordt de kans continu groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een nieuwe accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Aldeneik is de moeite waard. De kosten zijn fors minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Aldeneik laat de oude energiecellen logisch recyclen door een gerenommeerd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde 18650 batterijen van de accu vernieuwen door nieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius dikwijls groter zal zijn. Fiets accu reviseren Aldeneik een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Aldeneik

De prijzen voor een andere accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een enorm bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval het vooronderzoek bevorderlijk verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waar je flink beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is weer volledig als nieuw met als voordeel de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Aldeneik voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de automobiel ben je al volledig duurzaam bezig. Afstanden die voordien nauwelijks aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nou steeds vaker overbrugd met de elektrische fiets. Bijvoorbeeld de afstand naar het werk of naar het treinstation. Echter gaan mensen met fraai weer met de e-bike naar een feestje of restaurant. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we constant duurzamer werken en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de e-bike accu dan ook een perfecte keus. Hiermee kies je opzettelijk voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de lentetijd begint wil je vanzelfsprekend direct kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een goed idee om de elektrische fiets in de winterperiode alvast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of nauwelijks op zult fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Aldeneik

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uiterst aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven