Fiets accu revisie Alken. Reviseren fietsaccu voor bijna alle merken ebike’s in Alken.

Aan het kijken naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Alken kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische fiets bestaat wordt deze telkens populairder, zeker ook in Alken rijden er steeds meer door de stad. Het is lekker om te reizen met de elektrische e-bike. Omdat je geringer levensenergie en kracht hoeft toe te passen hou je het heel wat langer vol. Even dringend naar de stad in Alken is voortaan eenvoudig met de e-bike te doen, daar u vroeger misschien met de auto hier naar toe ging. Na een aantal jaren is het wel zo dat de fietsaccu van uw elektrische e-bike aan vernieuwing toe is. Een nieuwe fietsaccu lijkt op dat moment de enige uitkomst. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren namelijk bijna alle accu’s. Een kostenbesparende werkwijze die goed is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden kilometers fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Alken voor ieder budget

Op het ogenblik dat uw fietsaccu oud is, zijn de meeste fiets onderdelen nog prima in orde. Na jaren werkt de computer b.v. veelal nog perfect. De cellen zijn vaak het enige wat vervangen dient te worden, door dit te doen werkt dat kostenbesparend. Voor een splinternieuwe accu bij de lokale ebikeshop in Alken moet u al snel denken aan een (geld)som groter dan €475,00. Bij ons kunt u tussen de 100 en 300 euro besparen door de fiets accu te laten reviseren, dat hangt wel af van het merk fiets wat u heeft.

Fietsaccu revisie Alken met garantie

Wij starten onze vervolgstappen met een inspectie om te zien of het mogelijk is of uw fietsaccu gereviseerd kan worden. Als dit mogelijk is zullen wij alle goede onderdelen bewaren. Wij overleggen meestal met u wat voor batterijen u geplaatst wilt hebben in uw accu. Het is geoorloofd om zwaardere cellen te plaatsen dan die u in de oude accu had, die batterijen gaan langer mee en daarmee kunt u veel verder fietsen met support. Wat de prijzen betreft kostentechnisch is dit buitengewoon verleidelijk, u betaalt immers maar ietwat meer. In plaats van een andere fietsaccu betaalt u dus een lagere prijs, en u kunt tevens nog eens rekenen op veel voordelen. Daarnaast kunt u bij fiets-accu.nl terecht indien uw accu helemaal niet meer leverbaar is bij de fabrikant van uw elektrische e-bike. Fiets-accu.nl gaat het vrijwel zeker lukken om de accu te reviseren.

Fiets accu reviseren Alken: Denk aan de leefomgeving

Onze leefomgeving gaat ons allemaal aan en daar willen we economisch mee omgaan. Recyclen van onderdelen is hierbij zeer voornaam. Het reviseren van uw fiets accu past opperbest in dit perspectief. Alles wat nog goed is, wordt hergebruikt. Daardoor maakt u niet alleen uw bankrekening blij, maar alsmede onze aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Alken

Het is prettig om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Alken helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je voortdurend de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer druk, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan langere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werk te fietsen.

Maar niets is voor eeuwig, aangezien na pakweg 3 jaar wordt de kans telkens groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een nieuwe accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Alken is de moeite waard. De kosten zijn behoorlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Alken laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een erkend recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten batterijen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Alken een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Alken

De kosten voor een nieuwe accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een fors bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als de controle bevorderlijk verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waar je wijd beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is weer hartstikke als nieuw met als plus de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Alken voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al volledig duurzaam bezig. Afstanden die voordien bijna niet leuk waren om met de fiets af te leggen worden momenteel steeds meer overbrugd met de e-bike. Onder andere de rit naar het werk of naar het station. Echter gaan mensen met aantrekkelijk weer met de e-bike naar een feest of naar een eethuis. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we continu duurzamer leven en bewuster omgaan met de wereld is het reviseren van de e-bike accu dan ook een perfecte keuze. Hiermee kies je moedwillig voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door niet met de wagen te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de lentetijd begint wil je natuurlijk direct kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winterperiode alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of nauwelijks op zal fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Alken

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven