Fiets accu revisie Alkmaar. Reviseren fietsaccu voor nagenoeg alle merken e-bike’s in Alkmaar.

Aan het kijken naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Alkmaar kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Een elektrische ebike is bijna niet meer weg te denken uit de straten in Alkmaar. Fietsen met een elektrische e-bike is gemakkelijk. Doordat je veel geringer sterkte en dynamiek hoeft te gebruiken hou men het veeltijds langer vol. Het is nu denkbaar om bijvoorbeeld naar een gelegenheid in Alkmaar te fietsen waar u voorheen uitsluitend met de wagen heen ging. Plus hoe plezant het rijden ook is met een elektrische e-bike, de accu dient na een aantal jaren wel vervangen worden. Een nieuwe fietsaccu lijkt op dat ogenblik de enige uitkomst. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren immers vrijwel alle accu’s. Een kostenbesparende manier die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden km fietsplezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Alkmaar voor ieder budget

Als de fiets accu niet meer naar behoren werkt hoeft niet de hele vervangen te worden, de andere onderdelen slijten minder snel. De computer kan b.v. nog dik in orde zijn. De prijzen worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door alleen datgene te vervangen wat aan vervanging toe is; namelijk de batterijen van de fiets accu. Voor een nieuwe accu bij uw lokale fietsenwinkel in Alkmaar moet u al snel denken aan een (geld)som groter dan €475,00. Bij ons kan men tussen de 125 en 250 euro uitsparen door de fiets accu te reviseren, dat hangt wel af van het type e-bike dat u bezit.

Fietsaccu revisie Alkmaar met garantie

Wij beginnen onze vervolgstappen met een controle om te bekijken of het mogelijk is of de fiets accu gereviseerd kan worden. Als dit mogelijk is zullen wij alle bruikbare onderdelen bewaren. Wij overleggen in de meeste gevallen met u wat voor cellen u gemonteerd wilt hebben in uw fietsaccu. Het is aan u of u sterkere batterijen in uw accu wilt dan die u eerst had, de plus punten zijn dat u hiermee verder kunt fietsen met ondersteuning en uw accu langer mee gaat. De kosten hiervoor zijn naar verhouding minimaal. Hiermee betaalt u dus minder dan voor een splinternieuwe accu en krijgt er ook nog eens vaak meer voor in de plaats. Ook kunt u bij fiets-accu.nl terecht indien uw fiets accu compleet niet meer beschikbaar is bij de producent van uw elektrische e-bike. De kans is aanwezig dat we die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Alkmaar: Denk aan de leefomgeving

De natuur gaat ons allen aan en daar willen we spaarzaam mee omgaan. Het hergebruiken van alles op de aardbol wordt daardoor alsmaar belangrijker. Het reviseren van uw fietsaccu past opperbest in dit perspectief. De energie cellen van uw accu worden vernieuwd, maar zoveel mogelijk onderdelen worden opnieuw gebruikt. Daardoor maakt u niet enkel uw rekening blij, maar alsook onze aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Alkmaar

Het is lekker om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Alkmaar helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je steeds de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer power. Je kan grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je baan te fietsen.

Maar niets is voor eeuwig, omdat na circa 3 jaar wordt de kans telkens groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Alkmaar is de moeite waard. De prijzen zijn behoorlijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Alkmaar laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude cellen van de accu vervangen door nieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Alkmaar een extra voordeel dus!

Accu revisie Alkmaar

De kosten voor een splinternieuwe accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een aanzienlijk bedrag. Afhankelijk van het merk fiets en de toestand van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval de controle bevorderlijk verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waar je wijd onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is wederom hartstikke als nieuw met als plus de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Alkmaar voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de wagen ben je al enorm duurzaam actief. Afstanden die voorgaand nauwelijks uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden momenteel alsmaar meer overbrugd met de e-bike. Zoals de afstand naar het werk of naar het station. Echter gaan mensen met schitterend weer met de e-bike naar een feestje of eetcafé. 

Dit helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we aldoor duurzamer werken en bewuster omspringen met de aardbol is het reviseren van de e-bike accu dan ook een goede keus. Hiermee kies je bewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door nauwelijks met de auto te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de lentetijd begint wil je vanzelfsprekend meteen kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een goed idee om de e-bike in de winterperiode vast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of nauwelijks op zult fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Alkmaar

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uiterst aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven