Fiets accu revisie Almelo

Fiets accu revisie Almelo! Reviseren fietsaccu voor nagenoeg alle merken fietsen in Almelo.

Op zoek naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Almelo kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!

Fiets accu revisie Almelo

Sinds de elektrische fiets is uitgevonden wordt deze voortdurend populairder, natuurlijk ook in Almelo rijden er veel meer rond. Het is leuk om te reizen met de elektrische fiets. Doordat je veel geringer levensenergie en kracht hoeft te gebruiken hou men het veel langer vol. Het is nu voorstelbaar om b.v. naar een restauratie in Almelo te fietsen waar u voorheen uitsluitend met de wagen naar toe ging. Hoe plezierig het ook is om te fietsen met de elektrische ebike, na een paar jaren dient de fiets accu wel te worden vervangen. Een nieuwe accu lijkt op dat ogenblik de enige uitkomst. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen immers uw fiets accu in heel veel gevallen reviseren. Daarmee bespaart u vaak geld, denkt u aan de toekomst van de aarde en kunt u er weer heel wat tegenaan met uw e-bike.

Revisie fiets accu Almelo

Op het moment dat uw fiets accu aan vervanging toe is, zijn de meeste fiets onderdelen nog prima in orde. De computer kan bijvoorbeeld nog perfect in orde zijn. De energie cellen zijn dikwijls het enige wat vervangen moet worden, door dit uit te voeren werkt dit kostenbesparend. {Een splinternieuwe fiets accu in Almelo kost meestal boven de 600 Euro, dit is ook afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Door ons de fietsaccu te laten reviseren kunt u tussen de 100 en 300 Euro besparen, dat hangt wel af het merk fiets wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Almelo

Het 1e wat wij checken is kijken of uw fietsaccu in aanmerking komt voor revisie. De onderdelen die bovendien inzetbaar zijn, moeten we opnieuw hergebruiken. Wij overleggen in de meeste gevallen met u wat voor energie cellen u gemonteerd wil hebben in uw fiets accu. Het is aan u of u sterkere cellen in uw fiets accu wilt dan wat u eerst had, het voordeel is dat u daar door verder kunt fietsen met ondersteuning en de accu langer mee gaat. Wat de kosten betreft kosten techinsch gezien is dit zeer verleidelijk, u betaalt namelijk maar iets meer. Ten opzichte van een andere accu betaalt u dus een lager bedrag, en u kan immers nog eens rekenen op een heleboel pluspunten. Als de fietsaccu van uw elektrische fiets niet meer verkrijgbaar is, bent u bij ons zeker  welkom. Ons gaat het vrijwel zeker lukken om de accu te reviseren.

Fiets accu reviseren Almelo: Denk aan het milieu

Onze leefomgeving gaat ons allemaal aan en daar willen we zuinig mee omgaan. Het recyclen van alles op de wereld wordt daardoor continu belangrijker. Accu revisie past prima bij dit tijdsbeeld, hiermee levert u bovendien een goede bijdrage. Elk onderdeel wat nog degelijk is, wordt hergebruikt. Daardoor maakt u niet enkel uw rekening blij, maar eveneens onze aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Accu revisie Almelo

Het is lekker om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Almelo helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de afzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je continu de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer kracht, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan langere afstanden rijden, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je baan te fietsen.

Maar niks is voor eeuwig, omdat na ongeveer 3 jaren wordt de kans steeds groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Almelo is de moeite waard. De tarieven zijn aanmerkelijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Almelo laat de oude energiecellen logisch recyclen door een goedgekeurd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte 18650 batterijen van de accu vervangen door andere, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius dikwijls groter zal zijn. Fiets accu reviseren Almelo een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Almelo

De kosten voor een andere accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een gigantisch bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval het vooronderzoek bevorderlijk verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waarmee je ruim onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is weer compleet als nieuw met als pluspunt de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Almelo voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de wagen ben je al volstrekt duurzaam bezig. Afstanden die eerder bijna niet uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden nou steeds vaker overbrugd met de elektrische fiets. Bijvoorbeeld de route naar het werk of naar het station. Daarnaast gaan personen met aardig weer met de e-bike naar een verjaardag of eetgelegenheid. 

Dit helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we voortdurend duurzamer werken en bewuster omspringen met de aarde is het reviseren van de e-bike accu dan ook een prima keuze. Hiermee kies je weloverwogen voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door nauwelijks met de wagen te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lentetijd begint wil je logisch meteen kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een uitstekend idee om de elektrische fiets in de winterperiode vast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of nauwelijks op zal fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Almelo

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven