Fietsaccu revisie Almelo! Accu reviseren elektrische ebike in Almelo is simpel en goedkoop.

Op zoek naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Almelo kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


De elektrische e-bike is nauwelijks meer weg te denken uit de straten in Almelo. Het is prettig om naar je werk te gaan met de elektrische ebike. Omdat je veel geringer levensenergie en kracht hoeft te gebruiken houd men het veelal langer vol. Even vlug naar de winkel in Almelo is voortaan fijn met de fiets te doen, daar u voorheen soms met de auto hier naar toe ging. Hoe plezierig het ook is om te rijden met de elektrische e-bike, na een aantal jaren moet de fiets accu wel te worden vervangen. De fietsaccu compleet vernieuwen lijkt de enige uitkomst te zijn. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren immers bijna alle accu’s. Een kostenbesparende manier die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden kilometers fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Almelo voor ieder budget

Als de fiets accu vervangen dient te worden betekent dat nog niet dat de verschillende onderdelen van de fietsook vernieuwd moeten worden. Het omhulsel is bijvoorbeeld na lange tijd doorgaans nog in prima staat. De prijzen worden bij fiets-accu.nl zo laag mogelijk gehouden door alleen datgene te vervangen wat aan vervanging toe is; namelijk de energie cellen van de accu. Voor een splinternieuwe accu bij uw lokale ebikeshop in Almelo moet u al vlug denken aan een (geld)som groter dan €500,00. Afhankelijk van het merk van uw e-bike kunt bij ons tussen de 100 en 450 Euro besparen door bij ons uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Almelo met garantie

Is het mogelijk om uw accu te reviseren? De eerste stap is dat we gaan bestuderen of het wel mogelijk is om de fietsaccu te reviseren. Als de eerste stap mogelijk is zullen we alle bruikbare onderdelen bewaren. Wij overleggen meestal met u wat voor batterijen u gemonteerd wilt hebben in uw fietsaccu. Het is uw keuze of u krachtigere cellen in uw fietsaccu wilt dan wat u eerst had, de plus punten zijn dat u daar door verder kunt fietsen en de fiets accu langer mee gaat. De onkosten hiervoor zijn naar verhouding gering. Hiermee spendeerd u dus minder dan voor een splinternieuwe fiets accu en krijgt er ook nog eens veel meer voor terug. Wanneer de fiets accu van uw merk elektrische fiets in zijn totaliteit niet meer te verkrijgen is, kunt u de fiets accu bij fiets-accu.nl met een zorgeloos hart voorleggen. Ons gaat het in de meeste gevallen lukken om de accu te reviseren.

Fiets accu reviseren Almelo: Denk aan de leefomgeving

De natuur gaat ons allemaal aan en daar willen we zuinig mee omgaan. Het recyclen van alles op de wereld wordt daarom alsmaar belangrijker. Het reviseren van de accu past uitstekend in dit perspectief. Alle onderdelen van de accu die nog praktisch zijn, worden opnieuw gebruikt. Hiermee maakt u niet enkel uw bankrekening blij, maar ook onze aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Almelo

Het is aangenaam om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Almelo helpt u graag verder. De vorige jaren is de verkoop van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je permanent de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer power. Je kan langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je baan te fietsen.

Maar niks is voor eeuwig, want na ongeveer drie jaren wordt de kans alsmaar groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een nieuwe accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Almelo is de moeite waard. De bedragen zijn aanzienlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Almelo laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte batterijen van de accu vervangen door nieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius vaak groter zal zijn. Fiets accu reviseren Almelo een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Almelo

De onkosten voor een nieuwe accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een flink bedrag. Afhankelijk van het merk en de staat van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer de controle bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waar je ruim onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is wederom volledig als nieuw met als plus de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Almelo voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de wagen ben je al geweldig duurzaam bezig. Afstanden die voorheen niet leuk waren om met de fiets af te leggen worden nu steeds vaker overbrugd met de elektrische fiets. Zoals de route naar het werk of naar het treinstation. Ook gaan mensen met schitterend weer met de elektrische fiets naar een feest of naar een restaurant. 

Dit helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we steeds duurzamer werken en bewuster omspringen met de aarde is het reviseren van de accu dan ook een goede keus. Hiermee kies je weloverwogen voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door nauwelijks met de wagen te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de voorjaarstijd begint wil je begrijpelijk meteen kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een prima idee om de e-bike in de winter vast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of nauwelijks op zult fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Almelo

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uiterst aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven