Fiets accu revisie Almere-Buiten. Waarom een nieuwe fietsaccu aanschaffen in Almere-Buiten als het reviseren van de accu meer voordelen heeft?

Aan het kijken naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Almere-Buiten kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Die elektrische fiets is nauwelijks meer weg te denken uit het straatbeeld van Almere-Buiten. Het is plezant om te gaan bewegen met een elektrische fiets. Doordat je veel geringer levensenergie en dynamiek hoeft toe te passen hou men het veelal langer vol. Het is nu voorstelbaar om b.v. naar een eetgelegenheid in Almere-Buiten te fietsen waar u voorheen enkel met de wagen naar toe ging. Plus hoe plezierig het rijden ook is met een elektrische fiets, de fietsaccu dient na een aantal jaren wel vernieuwt worden. Het in zijn geheel vernieuwen van de accu is in deze situatie een vaak gehoorde uitkomst. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen namelijk uw accu in veel gevallen reviseren. Hiermee bespaart u dikwijls geld, denkt u aan de toekomst van de aarde en kan u er weer heel wat plezier hebben van uw fiets.

Revisie fiets accu Almere-Buiten voor ieder budget

Wanneer de fietsaccu nauwelijks meer werkt hoeft niet de complete fiets vervangen te worden, de andere onderdelen slijten veel minder snel. De behuizing kan bijvoorbeeld nog dik in orde zijn. De energie cellen zijn vaak het enige wat vervangen moet worden, door dit te doen werkt dat kostenbesparend. Voor een splinternieuwe accu bij de lokale fietsenwinkel in Almere-Buiten dient u al gauw denken aan een (geld)som groter dan €550,00. Door ons de fietsaccu te laten reviseren kunt u tussen de 125 en 500 Euro besparen, dat hangt wel af het merk fiets wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Almere-Buiten met garantie

Het 1e wat wij doen is kijken of uw fietsaccu in aanmerking komt voor revisie. Wij zullen gedurende het reviseren de onderdelen meenemen die nog degelijk zijn. In de fietsaccu worden de cellen geplaatst die u er gaarne in wil hebben. Het is geoorloofd om zwaardere batterijen te plaatsen dan die u in de versleten fiets accu had, die energie cellen gaan langer mee en hiermee kunt u langer fietsen met fiets ondersteuning. En dit alles voor een beperkte meerprijs. In plaats van een andere accu betaalt u dus een lager bedrag, en u kan immers nog eens rekenen op veel pluspunten. Als de fiets accu van de elektrische ebike niet meer leverbaar is, bent u bij ons ook  welkom. Fiets-accu.nl doet er alles aan om die accu  voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Almere-Buiten: Denk aan het milieu

We leven in een periode waarin de toekomst van onze aardbol uiterst cruciaal is. Duurzaam omgaan met benodigdheden is hiermee uiterst belangrijk. Accurevisie past goed bij dit huidige tijdsbeeld, hiermee levert u immers een goede bijdrage. Alles wat nog degelijk is, wordt hergebruikt. Hiermee maakt u niet slechts uw rekening blij, maar alsook onze aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Almere-Buiten

Het is lekker om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Almere-Buiten helpt u met genoegen verder. De voorbi gaandej jaren is de omzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je iedere keer de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer druk, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je job te fietsen.

Maar niets is voor eeuwig, omdat na pakweg drie jaren wordt de kans alsmaar groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Almere-Buiten is de moeite waard. De bedragen zijn fors lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Almere-Buiten laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude energycellen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius doorgaans groter zal zijn. Fiets accu reviseren Almere-Buiten een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Almere-Buiten

De prijzen voor een andere accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een enorm bedrag. Ondergeschikt van het merk fiets en de toestand van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer de controle positief verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waarmee je wijd beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is wederom hartstikke als nieuw met als plus de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Almere-Buiten voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al enorm duurzaam actief. Afstanden die vroeger nauwelijks aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden momenteel alsmaar meer overbrugd met de elektrische fiets. Bijvoorbeeld de rit naar het werk of naar het station. Bovendien gaan mensen met aardig weer met de elektrische fiets naar een verjaardag of naar een eetcafé. 

Dit helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we steeds duurzamer werken en bewuster omgaan met de aarde is het reviseren van de fiets accu dan ook een perfecte keuze. Hiermee kies je bewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door nauwelijks met de wagen te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de voorjaar begint wil je uiteraard meteen kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een goed idee om de elektrische fiets in de winterperiode vast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of nauwelijks op zal fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Almere-Buiten

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uiterst aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven