Fiets accu revisie Almere-Haven! Wat kan ik uitsparen door het reviseren van mijn fiets accu in Almere-Haven?

Aan het kijken naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Almere-Haven kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische ebike is uitgevonden wordt deze telkens populairder, zeker ook in Almere-Haven rijden er veel meer door de stad. Fietsen met een elektrische ebike is plezant. Omdat je geringer energie en druk hoeft toe te passen hou je het veelal langer vol. Het is nu mogelijk om onder andere naar een eetcafé in Almere-Haven te fietsen waar u voorheen enkel met de wagen heen ging. Hoe heerlijk het ook is om te fietsen met de elektrische fiets, na een paar jaren moet de fietsaccu wel te worden vervangen. De accu volledig vervangen lijkt de enige uitkomst te zijn. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren namelijk nagenoeg alle accu’s. Een kostenbesparende methode die goed is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden km fietsplezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Almere-Haven voor ieder budget

Wanneer de fiets accu nauwelijks meer naar behoren werkt hoeft niet de complete e-bike vervangen te worden, de andere onderdelen slijten minder snel. Na jaren werkt de computer bijvoorbeeld doorgaans nog goed. De prijzen worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door alleen hetgene te vernieuwen wat aan vervanging toe is; en wel de energie cellen van de accu. Voor een splinternieuwe fietsaccu bij de lokale ebikeshop in Almere-Haven moet u al gauw denken aan een hoofdsom groter dan €550,00. Door fiets-accu.nl uw accu te laten reviseren kan u tussen de 125 en 350 Euro besparen, dit hangt wel af het merk elektrische e-bike die u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Almere-Haven met garantie

Is het mogelijk om uw accu te reviseren? De 1e stap is dat we gaan kijken of het wel mogelijk is om uw fietsaccu te reviseren. De onderdelen die bovendien inzetbaar zijn, moeten we wederom hergebruiken. De klant bepaalt persoonlijk welke batterijen u geplaatst wilt hebben in de fietsaccu. U kunt daarnaast kiezen voor krachtigere energie cellen als die u hiervoor had, de fiets accu gaat door deze krachtigere cellen veel langer mee en uw bereik wordt hoger. En dat alles voor een naar verhouding kleine meerprijs. Een prettig standpunt om minder uit te geven dan voor een nieuwe accu, echter er juist  meer voor terug te krijgen. Bovendien kunt u bij ons terecht wanneer uw fietsaccu helemaal niet meer verkrijgbaar is bij de fabrikant van uw elektrische e-bike. De mogelijkheid is groot dat we deze nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Almere-Haven: Denk aan de natuur

We leven in een periode waar de toekomst van onze aarde uiterst belangrijk is. Duurzaam omgaan met materialen is hiermee extreem voornaam. Accurevisie past perfect bij dit huidige tijdsbeeld, hiermee levert u zeker een juiste bijdrage. De energie cellen van uw accu worden vervangen, maar zoveel mogelijk onderdelen worden hergebruikt. Niet enkel uw portemonnee wordt hier heel blij van, ook moeder aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Almere-Haven

Het is heerlijk om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Almere-Haven helpt u met genoegen verder. De vorige jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je voortdurend de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat support krijgt, net even meer kracht, net even wat meer power. Je kunt langere afstanden rijden, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je baan te gaan.

Maar niets is voor de eeuwigheid, want na circa drie jaren wordt de kans alsmaar groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een andere accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Almere-Haven is de moeite waard. De bedragen zijn aanmerkelijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Almere-Haven laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een goedgekeurd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten energycellen van de accu vervangen door nieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Almere-Haven een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Almere-Haven

De onkosten voor een andere accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een aanzienlijk bedrag. Ondergeschikt van het merk en de staat van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval het vooronderzoek positief verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waarmee je wijd onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is weer compleet als nieuw met als pluspunt de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Almere-Haven voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al volstrekt duurzaam actief. Afstanden die vroeger bijna niet aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig steeds vaker overbrugd met de e-bike. Bijvoorbeeld de route naar het werk of naar het station. Bovendien gaan personen met aardig weer met de elektrische fiets naar een feestje of restaurant. 

Dit helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we continu duurzamer werken en bewuster omgaan met de wereld is het reviseren van de fiets accu dan ook een prima keuze. Hiermee kies je weloverwogen voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door bijna niet met de auto te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lentetijd begint wil je logisch direct kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een prima idee om de e-bike in de winterperiode alvast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of bijna niet op zal fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Almere-Haven

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een zeer aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven