Fiets accu revisie Almere-Stad? Waarom een nieuwe fietsaccu aankopen in Almere-Stad wanneer het reviseren van de fietsaccu veel meer voordelen heeft?

Op zoek naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Almere-Stad kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer mensen in Almere-Stad maken gebruik van een elektrische e-bike. Rijden met een elektrische fiets is prettig. Doordat je minder levensenergie en kracht hoeft te verbruiken houd je het veeltijds langer vol. Even dringend naar de winkel in Almere-Stad is nu gemakkelijk met de ebike te doen, daar u voorheen misschien met de trein hier naar toe ging. En hoe behaaglijk het rijden ook is met de elektrische ebike, de fiets accu dient na een aantal jaren wel vernieuwt worden. Het in zijn geheel vervangen van de fiets accu is in dit geval een vaak gehoorde uitkomst. Toch is er ook een andere wijze, wij reviseren namelijk zo goed als iedere fietsaccu’s. Hiermee bespaart u dikwijls geld, denkt u aan de toekomst van de planeet en kan u er weer heel wat tegenaan met uw e-bike.

Revisie fiets accu Almere-Stad voor ieder budget

Wanneer de accu vernieuwd dient te worden betekent dit nog niet dat de overige onderdelen van de fietsook vernieuwd moeten worden. De cassette is meestal na lang gebruik doorgaans nog in goede staat. De batterijen zijn meestal het enige wat vervangen dient te worden, door dit te doen werkt dat kostenbesparend. {Een nieuwe fietsaccu in Almere-Stad kost dikwijls boven de 625 Euro, tevens afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Bij fiets-accu.nl kan men tussen de 150 en 500 euro besparen door de accu te reviseren, dit hangt wel af van het type elektrische ebike dat u heeft.

Fietsaccu revisie Almere-Stad met garantie

Is mijn accu te reviseren? De belangrijkste stap is dat we gaan kijken of het wel mogelijk is om de accu te reviseren. Als de eerste stap mogelijk is zullen we alle bruikbare onderdelen aanhouden. U bepaalt persoonlijk welke batterijen u geplaatst wilt hebben in de fietsaccu. Het is aan u of u zwaardere batterijen in uw accu wilt dan wat u in het begin had, het voordeel is dat u hiermee veel verder kunt fietsen en de fiets accu langer mee gaat. De kosten hiervoor zijn naar verhouding gering. Ten opzichte van een andere fiets accu betaalt u dus een lagere prijs, en u kunt immers nog eens rekenen op veel pluspunten. Indien de fiets accu van de elektrische fiets niet meer leverbaar is, bent u bij fiets-accu.nl toch  welkom. Fiets-accu.nl gaat het in de meeste gevallen lukken om de accu te reviseren.

Fiets accu reviseren Almere-Stad: Denk aan de natuur

We werken in een periode waarin de toekomst van onze aarde heel belangrijk is. Het toekomstgericht hanteren met alles dat we gebruiken staat erg hoog op de agenda. Accu revisie past goed bij dit huidige tijdsbeeld, hiermee levert u ongetwijfeld een goede bijdrage. De batterijen van uw fiets accu worden vernieuwd, maar zoveel mogelijk onderdelen worden hergebruikt. Daardoor maakt u niet slechts uw bankrekening blij, maar alsook onze aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Almere-Stad

Het is plezant om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Almere-Stad helpt u graag verder. De vorige jaren is de omzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je voortdurend de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer druk, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan grotere afstanden afleggen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werkplek te fietsen.

Maar niets is voor eeuwig, want na circa drie jaren wordt de kans constant groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Almere-Stad is de moeite waard. De prijzen zijn aanmerkelijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Almere-Stad laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een gerenommeerd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde cellen van de accu vervangen door nieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Almere-Stad een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Almere-Stad

De onkosten voor een splinternieuwe accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een aanzienlijk bedrag. Afhankelijk van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien de controle bevorderlijk verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waar je ruim onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is wederom compleet als nieuw met als plus de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Almere-Stad voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de automobiel ben je al enorm duurzaam bezig. Afstanden die voorheen niet uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden momenteel alsmaar vaker overbrugd met de elektrische fiets. Zoals de route naar het werk of naar het station. Echter gaan mensen met aardig weer met de elektrische fiets naar een verjaardag of naar een eethuis. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we voortdurend duurzamer werken en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de accu dan ook een prima keus. Hiermee kies je opzettelijk voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door nauwelijks met de automobiel te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de voorjaar begint wil je zonder twijfel gelijk kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een prima idee om de e-bike in de winter vast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of bijna niet op zal fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Almere-Stad

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een zeer aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven