Fiets accu revisie Almere. Het reviseren van de fietsaccu in Almere kan vaak op korte termijn gebeuren.

Op zoek naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Almere kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische ebike is uitgevonden wordt deze telkens populairder, zeker ook in Almere rijden er steeds meer rond. Rijden met een elektrische ebike is behaaglijk. De afstanden die afgelegd kunnen worden zijn heel wat verder ingeval je zelf moet trappen. Op de ebike naar vrienden die in Almere gehuisvest zijn was vroeger te ver op de ebike, voortaan is het wel te doen door gebruik te maken van de elektrische e-bike. Hoe prettig het ook is om te rijden met de elektrische e-bike, na een aantal jaren moet de fiets accu wel te worden vervangen. De accu volledig vernieuwen lijkt de enige oplossing te zijn. Echter is er ook een andere wijze, wij reviseren namelijk zo goed als iedere accu’s. Een duurzame en goedkope wijze waar u nog jaren plezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Almere voor ieder budget

Op het ogenblik dat uw accu versleten is, zijn de meeste ebike onderdelen nog goed in orde. Na jaren werkt de computer b.v. vaak nog goed. De batterijen zijn doorgaans het enige wat vervangen dient te worden, door dit uit te voeren werkt dat kostenbesparend. Voor een splinternieuwe fiets accu bij de lokale ebikeshop in Almere dient u al snel denken aan een bedrag groter dan €500,00. Afhankelijk van het merk van uw ebike kunt bij fiets-accu.nl tussen de 150 en 500 Euro besparen door bij fiets-accu.nl uw accu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Almere met garantie

Het 1e wat wij checken is kijken of uw fietsaccu in aanmerking komt voor revisie. De onderdelen die opnieuw inzetbaar zijn, moeten we weer hergebruiken. In de fietsaccu worden de cellen geplaatst die u er graag in wil hebben. Het is denkbaar om sterkere cellen erin te zetten dan die u in de gedateerde fiets accu had, deze cellen gaan langer mee en daarmee kunt u veel langer fietsen . De prijzen hiervoor zijn naar verhouding bescheiden. In plaats van een splinternieuwe accu betaalt u dus een lager bedrag, en u kan ook nog eens rekenen op vele pluspunten. Tevens kunt u bij ons terecht indien uw fiets accu compleet niet meer leverbaar is bij de producent van uw elektrische e-bike. De kans is aanwezig dat we die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Almere: Denk aan het milieu

We werken in een tijd waarin de toekomst van onze aardbol hoog in het vaandel staat. Het toekomstgericht hanteren met alles wat we toepassen staat hoog op de agenda. Het reviseren van de fiets accu past prima in dit plaatje. Alle onderdelen van de fietsaccu die nog nuttig zijn, worden meegenomen in de revisie. Niet slechts uw portefeuil wordt hier zeer gelukkig van, ook moeder aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Almere

Het is leuk om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Almere helpt u graag verder. De vorige jaren is de afzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je permanent de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer power. Je kan grotere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werkplek te gaan.

Maar niets is voor de eeuwigheid, omdat na ongeveer drie jaar wordt de kans alsmaar groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een nieuwe accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Almere is de moeite waard. De tarieven zijn aanmerkelijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Almere laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een erkend recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde energycellen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Almere een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Almere

De prijzen voor een nieuwe accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een enorm bedrag. Afhankelijk van het merk en de toestand van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als het vooronderzoek positief verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waarmee je wijd onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is weer volledig als nieuw met als plus de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Almere voor de e-bike een erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al volledig duurzaam actief. Afstanden die eerst bijna niet aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig steeds meer overbrugd met de elektrische fiets. Zoals de route naar het werk of naar het treinstation. Ook gaan mensen met goed weer met de e-bike naar een feest of eetgelegenheid. 

Dat helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we aldoor duurzamer werken en bewuster omspringen met de aarde is het reviseren van de fiets accu dan ook een perfecte keuze. Hiermee kies je weloverwogen voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door nauwelijks met de automobiel te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de voorjaarstijd begint wil je begrijpelijk direct kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een goed idee om de e-bike in de winterperiode vast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of nauwelijks op zult fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het nieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Almere

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven