Fiets accu revisie Almkerk! Ook de bezoekers uit Almkerk zijn gelukkig met onze accu revisie service!

Op zoek naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Almkerk kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer mensen uit Almkerk maken gebruik van een elektrische e-bike. Het is aangenaam om naar je werk te gaan met de elektrische ebike. De afstanden die afgelegd kunnen worden zijn veelal verder wanneer je persoonlijk moet trappen. Even snel naar de stad in Almkerk is voortaan fijn per fiets te doen, daar u voorheen wellicht met de trein hier naar toe ging. Hoe plezierig het ook is om te rijden met de elektrische fiets, na een paar jaren moet de fiets accu wel te worden vervangen. De fiets accu compleet vervangen lijkt de enige uitkomst te zijn. Zeker is er ook een andere wijze, wij reviseren immers zo goed als alle fietsaccu’s. Een duurzame en goedkope manier waar u nog jaren genot van zult hebben.

Revisie fiets accu Almkerk voor ieder budget

Als de accu nauwelijks meer naar behoren werkt hoeft niet de hele ebike vervangen te worden, de andere onderdelen slijten minder snel. De computer kan b.v. nog prima in orde zijn. De tarieven worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door alleen hetgene te vervangen wat aan vervanging toe is; en wel de batterijen van de accu. {Een splinternieuwe accu in Almkerk kost doorgaans boven de 625 Euro, dit is mede afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Bij fiets-accu.nl kan men tussen de 125 en 400 euro besparen door de fiets accu te laten reviseren, dit hangt wel af van het merk e-bike wat u bezit.

Fietsaccu revisie Almkerk met garantie

Is mijn fietsaccu te reviseren? De belangrijkste stap is dat we gaan bestuderen of het wel mogelijk is om de accu te reviseren. Als de eerste stap mogelijk is zullen wij alle goede onderdelen aanhouden. De klant bepaalt zelf welke energie cellen u geplaatst wilt hebben in de fietsaccu. Het is aan u of u sterkere cellen in uw accu wilt dan die u eerst had, het pluspunt is dat u daar door verder kunt fietsen met steun en uw accu langer mee gaat. De prijzen hiervoor zijn naar verhouding minimaal. Daardoor spendeerd u dus minder dan voor een splinternieuwe accu en krijgt er ook nog eens vaak meer voor in de plaats. Wanneer de accu van de elektrische ebike niet meer verkrijgbaar is, bent u bij fiets-accu.nl ook  welkom. Ons gaat het vrijwel zeker lukken om de accu te voorzien van nieuwe cellen.

Fiets accu reviseren Almkerk: Denk aan het milieu

We werken in een periode waarin de vooruitzichten van onze aarde uitermate belangrijk is. Recyclen van benodigdheden is hiermee zeer belangrijk. Het reviseren van de fietsaccu past opperbest in dit perspectief. Alles wat nog degelijk is, wordt hergebruikt. Niet enkel uw banksaldo zal gelukkig zijn met accurevisie, ook het leefmilieu wordt hier erg blijmoedig van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Almkerk

Het is prettig om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Almkerk helpt u met genoegen verder. De vorige jaren is de verkoop van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je iedere keer de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer power. Je kan grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werk te fietsen.

Maar niks is voor de eeuwigheid, omdat na ongeveer drie jaren wordt de kans constant groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een nieuwe accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Almkerk is de moeite waard. De kosten zijn aanzienlijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Almkerk laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een goedgekeurd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde batterijen van de accu vernieuwen door nieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius dikwijls groter zal zijn. Fiets accu reviseren Almkerk een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Almkerk

De prijzen voor een andere accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een behoorlijk bedrag. Afhankelijk van het merk fiets en de toestand van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien het vooronderzoek positief verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waarmee je wijd onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is weer volledig als nieuw met als plus de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Almkerk voor de e-bike een erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al volstrekt duurzaam actief. Afstanden die eerst niet aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig alsmaar vaker overbrugd met de e-bike. Zoals de afstand naar het werk of naar het station. Ook gaan personen met goed weer met de e-bike naar een feestje of naar een eetcafé. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we alsmaar duurzamer leven en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de e-bike accu dan ook een goede keus. Hiermee kies je opzettelijk voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door niet met de auto te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lente begint wil je natuurlijk gelijk kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een goed idee om de e-bike in de winter alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of bijna niet op zal fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het nieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Almkerk

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uiterst aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven