Fiets accu revisie Alphen aan den Rijn. Ook de klanten uit Alphen aan den Rijn zijn gelukkig met onze accu revisie service!

Op zoek naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Alphen aan den Rijn kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


De elektrische ebike is bijna niet meer weg te denken uit de straten van Alphen aan den Rijn. Het is plezierig om naar je werk te gaan met de elektrische ebike. Er hoeft zo goed als niet meer eigenhandig getrapt te worden en daarbij word je vaak minder vermoeid. Even dringend naar de winkel in Alphen aan den Rijn is nu eenvoudig met de fiets te doen, daar u vroeger wellicht met de trein hier naar toe ging. Hoe plezant het ook is om te rijden met de elektrische ebike, na een aantal jaren dient de fietsaccu wel te worden vervangen. Het in zijn totaal vervangen van de fietsaccu is in dit geval een veel gehoorde oplossing. Echter is er ook een andere methode, wij reviseren immers zo goed als alle fiets accu’s. Een kostenbesparende manier die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens tienduizenden kilometers fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Alphen aan den Rijn voor ieder budget

Op het ogenblik dat uw accu oud is, zijn de meeste onderdelen nog prima in orde. De behuizing kan bijvoorbeeld nog prima in orde zijn. De batterijen zijn doorgaans het enige wat vervangen moet worden, door dit uit te voeren werkt dit kostenbesparend. {Een nieuwe accu in Alphen aan den Rijn kost vaak boven de 550 Euro, mede afhankelijk van de aantal Kwh.} Afhankelijk van het merk van uw elektrische e-bike kunt bij ons tussen de 100 en 450 Euro besparen door bij ons uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Alphen aan den Rijn met garantie

Het eerste wat wij doen is kijken of de accu in aanmerking komt voor revisie. We zullen gedurende het reviseren de onderdelen herbruiken die nog bruikbaar zijn. In de fietsaccu worden de cellen geplaatst die u er graag in wil hebben. Het is denkbaar om sterkere cellen erin te zetten dan die u in de gedateerde accu had, deze cellen gaan veel langer mee en hiermee kunt u veel verder fietsen met support. En dat voor een geringe prijs. Ten opzichte van een nieuwe fietsaccu betaalt u dus een aanzienlijk lager bedrag, en u kunt daarnaast nog eens rekenen op een heleboel voordelen. Wanneer de fietsaccu van de elektrische fiets niet meer verkrijgbaar is, bent u bij ons zeker  welkom. De kans is aanwezig dat wij die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Alphen aan den Rijn: Denk aan de leefomgeving

We leven in een tijd waarin de vooruitzichten van onze aarde hoog in het vaandel staat. Het toekomstgericht omgaan met alles wat we toepassen staat hoog op de agenda. Accurevisie past perfect bij dit tijdsbeeld, hiermee levert u ook een goede bijdrage. De batterijen van uw fietsaccu worden vervangen, maar zoveel mogelijk onderdelen worden opnieuw gebruikt. Niet louter uw banksaldo zal gelukkig zijn met accurevisie, ook het leefmilieu wordt daar erg vrolijk van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Alphen aan den Rijn

Het is leuk om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Alphen aan den Rijn helpt u graag verder. De voorbi gaandej jaren is de afzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je altijd de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer druk, net even wat meer power. Je kan langere afstanden afleggen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werk te gaan.

Maar niks is voor eeuwig, omdat na ongeveer drie jaren wordt de kans alsmaar groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Alphen aan den Rijn is de moeite waard. De bedragen zijn fors lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Alphen aan den Rijn laat de oude energiecellen logisch recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten energycellen van de accu vernieuwen door nieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius vaak groter zal zijn. Fiets accu reviseren Alphen aan den Rijn een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Alphen aan den Rijn

De kosten voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een fors bedrag. Afhankelijk van het merk en de toestand van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval het vooronderzoek positief verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waar je flink beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is wederom compleet als nieuw met als plus de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Alphen aan den Rijn voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de automobiel ben je al heel duurzaam bezig. Afstanden die eerder niet uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig steeds vaker overbrugd met de elektrische fiets. Onder andere de afstand naar het werk of naar het station. Echter gaan personen met fraai weer met de elektrische fiets naar een feest of naar een eethuis. 

Dat helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we continu duurzamer leven en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de accu dan ook een perfecte keus. Hiermee kies je weloverwogen voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door bijna niet met de wagen te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de voorjaar begint wil je vanzelfsprekend direct kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een uitstekend idee om de elektrische fiets in de winterperiode alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of bijna niet op zult fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het nieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Alphen aan den Rijn

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven