Fiets accu revisie Alphen. Ook de bezoekers uit Alphen zijn tevreden met onze accu revisie service!

Op zoek naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Alphen kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer consumenten in Alphen maken gebruik van de elektrische ebike. Het is lekker om ergens op visite te gaan met de elektrische fiets. De km die gefietst kunnen worden zijn heel wat verder indien je eigenhandig moet trappen. Het is nu mogelijk om b.v. naar een restaurant in Alphen te fietsen waar u voorheen uitsluitend met de auto naar toe ging. Hoe voortreffelijk het ook is om te rijden met de elektrische fiets, na een paar jaren moet de fietsaccu wel te worden vervangen. Een splinternieuwe accu lijkt op dat ogenblik de enige oplossing. Maar dat is niet het geval, wij kunnen immers uw accu in heel veel gevallen reviseren. Een kostenbesparende werkwijze die goed is voor het milieu en waar u ook nog eens tienduizenden kilometers fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Alphen voor ieder budget

Indien de fiets accu nauwelijks meer naar behoren werkt hoeft niet de hele fiets vervangen te worden, de overige onderdelen slijten minder hard. Na jaren werkt de elektronica bijvoorbeeld veelal nog uitstekend. De energie cellen zijn vaak het enige wat vernieuwd dient te worden, door dit te doen werkt dat kostenbesparend. Voor een splinternieuwe fietsaccu bij uw lokale fietsenwinkel in Alphen moet u al vlug denken aan een bedrag hoger dan €525,00. Afhankelijk van het type van uw fiets kunt bij ons tussen de 100 en 350 Euro besparen door bij fiets-accu.nl uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Alphen met garantie

Is mijn accu te reviseren? De 1e stap is dat we gaan bestuderen of het wel mogelijk is om de fietsaccu te reviseren. Als de eerste stap mogelijk is zullen we alle goede onderdelen aanhouden. We overleggen in de meeste gevallen met u wat voor energie cellen u gemonteerd wilt hebben in uw accu. Het is geoorloofd om krachtigere cellen te plaatsen dan die u in de gedateerde fietsaccu had, die energie cellen gaan langer mee en daarmee kunt u veel verder fietsen met support. En dat alles voor een relatief beperkte meerprijs. Een prettig standpunt om minder uit te geven dan voor een nieuwe fietsaccu, maar er straks veel meer voor in de plaats te krijgen. Ingeval de accu van uw merk elektrische ebike in zijn geheel ook niet meer te krijgen is, kunt u deze accu bij ons ook met een onbezorgd hart voorleggen. De mogelijkheid is groot dat we deze nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Alphen: Denk aan de leefomgeving

De wereld wordt voortdurend belangrijker. Recyclen van materialen is hierbij uitermate belangrijk. Vanwege de accu door fiets-accu.nl te laten reviseren draagt u bovendien uw steentje bij. De batterijen van uw fiets accu worden vernieuwd, maar zoveel mogelijk onderdelen worden meegenomen. Niet alleen uw portefeuil wordt hier heel blij van, ook moeder aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Alphen

Het is leuk om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Alphen helpt u met genoegen verder. De vorige jaren is de afzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je iedere keer de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer kracht, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan grotere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je baan te gaan.

Maar niets is voor eeuwig, want na pakweg 3 jaren wordt de kans telkens groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een nieuwe accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Alphen is de moeite waard. De bedragen zijn behoorlijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Alphen laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte batterijen van de accu vervangen door andere, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius meestal groter zal zijn. Fiets accu reviseren Alphen een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Alphen

De prijzen voor een andere accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een aanzienlijk bedrag. Afhankelijk van het merk en de conditie van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval het vooronderzoek bevorderlijk verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waarmee je ruim beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is weer volledig als nieuw met als voordeel de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Alphen voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al volledig duurzaam bezig. Afstanden die eerder nauwelijks aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nou alsmaar vaker overbrugd met de e-bike. B.v. de afstand naar het werk of naar het station. Echter gaan mensen met mooi weer met de e-bike naar een feestje of restaurant. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we voortdurend duurzamer leven en bewuster omspringen met de aardbol is het reviseren van de e-bike accu dan ook een perfecte keuze. Hiermee kies je moedwillig voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door bijna niet met de auto te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de lentetijd begint wil je vanzelfsprekend meteen kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een prima idee om de e-bike in de winter alvast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of nauwelijks op zult fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het nieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Alphen

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uiterst aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven