Fiets accu revisie Alsemberg! Zoekt u meer info betreffende het reviseren van een accu in Alsemberg? Fiets-accu.nl helpt u graag verder!

Op zoek naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Alsemberg kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer mensen in Alsemberg maken gebruik van een elektrische ebike. Het is behaaglijk om te gaan werken met de elektrische e-bike. Doordat je veel geringer levensenergie en dynamiek hoeft te gebruiken hou men het heel wat langer vol. Even snel naar de winkel in Alsemberg is nu eenvoudig per fiets te doen, daar u vroeger mogelijk met de trein hier naar toe ging. Na een paar jaren is het wel zo dat de accu van uw elektrische e-bike aan vervanging toe is. Een andere accu lijkt op dat moment de enige uitkomst. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren immers nagenoeg alle fietsaccu’s. Een duurzame en goedkope manier waar u nog jaren plezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Alsemberg voor ieder budget

Ingeval de fiets accu niet meer naar behoren werkt hoeft niet de complete ebike vervangen te worden, de andere onderdelen slijten veel minder snel. Na jaren werkt de elektronica bijvoorbeeld vaak nog prima. De tarieven worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door alleen datgene te vernieuwen wat aan vervanging toe is; namelijk de batterijen van de fietsaccu. Voor een nieuwe fiets accu bij de lokale fietsenwinkel in Alsemberg moet u al gauw denken aan een bedrag hoger dan €500,00. Door ons de fietsaccu te laten reviseren kunt u tussen de 125 en 500 Euro besparen, dit hangt wel af het merk e-bike die u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Alsemberg met garantie

We starten onze vervolgstappen met een controle om te zien of het mogelijk is of de fietsaccu gereviseerd kan worden. Als dit mogelijk is zullen wij alle bruikbare onderdelen behouden. In de fietsaccu worden de batterijen gemonteerd die u er gaarne in wil hebben. Het is mogelijk om sterkere cellen erin te zetten dan die u in de oude fiets accu had, deze energie cellen gaan veel langer mee en hiermee kunt u veel verder fietsen met fiets ondersteuning. En dit alles voor een beperkte prijs. Een mooi plan om minder uit te geven dan voor een splinternieuwe accu, maar er straks  meer voor in de plaats te krijgen. Als de accu van uw merk elektrische fiets in zijn geheel ook niet meer te verkrijgen is, kunt u die accu bij fiets-accu.nl met een gerust hart beschikbaar stellen. De mogelijkheid is aanwezig dat we deze nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Alsemberg: Denk aan de leefomgeving

We werken in een periode waarin de vooruitzichten van onze aarde hoog in het vaandel staat. Het recyclen van alles op de aardbol wordt daardoor steeds belangrijker. Accu revisie past perfect bij dit tijdsbeeld, hiermee levert u immers een actieve bijdrage. De energie cellen van uw fietsaccu worden vernieuwd, maar zoveel mogelijk onderdelen worden opnieuw gebruikt. Niet enkel uw banksaldo zal blij zijn met accu revisie, ook de natuur wordt daar erg blijmoedig van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Alsemberg

Het is heerlijk om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Alsemberg helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de afzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je voortdurend de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer kracht, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werkplek te gaan.

Maar niets is voor eeuwig, aangezien na pakweg drie jaar wordt de kans telkens groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Alsemberg is de moeite waard. De tarieven zijn aanmerkelijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Alsemberg laat de oude energiecellen logisch recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten 18650 batterijen van de accu vernieuwen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius vaak groter zal zijn. Fiets accu reviseren Alsemberg een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Alsemberg

De prijzen voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een fors bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer het vooronderzoek bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waarmee je ruim beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is wederom compleet als nieuw met als plus de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Alsemberg voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al volstrekt duurzaam actief. Afstanden die voorgaand niet uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden nou steeds vaker overbrugd met de e-bike. B.v. de route naar het werk of naar het treinstation. Ook gaan personen met fraai weer met de e-bike naar een feestje of naar een eetgelegenheid. 

Dit helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we aldoor duurzamer werken en bewuster omgaan met de wereld is het reviseren van de fiets accu dan ook een goede keuze. Hiermee kies je doelbewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door bijna niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de voorjaar begint wil je natuurlijk direct kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een goed idee om de elektrische fiets in de winter vast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of nauwelijks op zal fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Alsemberg

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven