Fiets accu revisie Alverna. Reviseren fietsaccu Alverna prima voor uw beurs en het milieu, doorgaans net zo perfect of ook beter dan een nieuwe!

Aan het kijken naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Alverna kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische ebike bestaat wordt deze voortdurend meer verkocht, zeker ook in Alverna rijden er veel meer rond. Het is prettig om te gaan bewegen met een elektrische fiets. Doordat je veel minder sterkte en kracht hoeft te gebruiken houd je het veelal langer vol. Even snel naar de winkel in Alverna is voortaan gemakkelijk per ebike te doen, daar u voorheen misschien met de trein hier naar toe ging. Na een aantal jaren is het weliswaar zo dat de fietsaccu van uw elektrische fiets aan vernieuwing toe is. Het in zijn totaal vervangen van de accu is in dit geval een vaak gehoorde uitkomst. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen namelijk de fietsaccu in heel veel gevallen reviseren. Een duurzame en goedkope manier waar u nog jaren genot van zult hebben.

Revisie fiets accu Alverna voor ieder budget

Op het ogenblik dat uw accu oud is, zijn de meeste ebike onderdelen nog prima in orde. De cassette is bijvoorbeeld na lange tijd dikwijls nog in prima staat. De energie cellen zijn meestal het enige wat vervangen moet worden, door dit uit te voeren werkt dat kostenbesparend. {Een splinternieuwe accu in Alverna kost dikwijls boven de 575 Euro, dit is ook afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Door ons uw accu te laten reviseren kan u tussen de 125 en 250 Euro besparen, dit hangt wel af het type ebike die u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Alverna met garantie

Het 1e wat wij checken is kijken of uw fietsaccu in aanmerking komt voor revisie. Als dit mogelijk is zullen wij alle bruikbare onderdelen behouden. We overleggen meestal met u wat voor batterijen u gemonteerd wil hebben in uw fietsaccu. Het is uw keuze of u sterkere energie cellen in uw fiets accu wilt dan wat u eerst had, de plus punten zijn dat u daar door veel verder kunt fietsen en uw fietsaccu langer mee gaat. De prijzen hiervoor zijn naar verhouding beperkt. Ten opzichte van een andere fiets accu betaalt u dus een lagere prijs, en u kan tevens nog eens rekenen op een heleboel pluspunten. Bovendien kunt u bij fiets-accu.nl terecht wanneer uw accu compleet niet meer leverbaar is bij de producent van uw elektrische fiets. De kans is aanwezig dat wij die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Alverna: Denk aan de leefomgeving

We leven in een tijdperk waarin de toekomst van onze aarde hoog in het vaandel staat. Het hanteren met alles wat we toepassen staat hoog op de agenda. Het reviseren van uw fiets accu past opperbest in dit perspectief. De energie cellen van uw fietsaccu worden vernieuwd, maar zoveel mogelijk onderdelen worden opnieuw gebruikt. Niet alleen uw beurs wordt hier heel blij van, ook moeder aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Alverna

Het is plezierig om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Alverna helpt u graag verder. De voorbi gaandej jaren is de afzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je altijd de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer druk, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan grotere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werkplek te fietsen.

Maar niets is voor de eeuwigheid, omdat na circa drie jaren wordt de kans voortdurend groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Alverna is de moeite waard. De tarieven zijn fors minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Alverna laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte cellen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius vaak groter zal zijn. Fiets accu reviseren Alverna een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Alverna

De prijzen voor een nieuwe accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een aanzienlijk bedrag. Ondergeschikt van het merk en de conditie van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als de controle gunstig verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waarmee je flink onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is wederom compleet als nieuw met als pluspunt de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Alverna voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al zeer duurzaam actief. Afstanden die voorheen niet uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden heden alsmaar vaker overbrugd met de elektrische fiets. B.v. de afstand naar het werk of naar het treinstation. Daarnaast gaan personen met goed weer met de e-bike naar een feest of eetcafé. 

Dit helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we voortdurend duurzamer werken en bewuster omgaan met de wereld is het reviseren van de e-bike accu dan ook een perfecte keus. Hiermee kies je weloverwogen voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door bijna niet met de wagen te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de voorjaar begint wil je vanzelfsprekend gelijk kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een prima idee om de e-bike in de winterperiode alvast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of nauwelijks op zal fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Alverna

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uiterst aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven