Fiets accu revisie Ameide? Waarom een splinternieuwe accu bestellen in Ameide wanneer het reviseren van de fietsaccu veel meer voordelen heeft?

Op zoek naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Ameide kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer consumenten in Ameide maken gebruik van een elektrische ebike. Rijden met een elektrische fiets is voortreffelijk. De km die gefietst kunnen worden zijn veel langer indien je zelf moet trappen. Even dringend naar de zaak in Ameide is nu gemakkelijk per e-bike te doen, daar u vroeger wellicht met de trein hier naar toe ging. Hoe heerlijk het ook is om te fietsen met de elektrische ebike, na een paar jaren dient de fietsaccu wel te worden vervangen. Het in zijn totaal vervangen van de fietsaccu is in deze situatie een vaak gehoorde oplossing. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen immers uw fietsaccu in heel veel gevallen reviseren. Een duurzame en goedkope wijze waar u nog jaren plezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Ameide voor ieder budget

Wanneer de accu vernieuwd dient te worden betekent dit nog niet dat de verschillende onderdelen van de fietsook vernieuwd moeten worden. Na jaren werkt de elektronica bijvoorbeeld doorgaans nog prima. De prijzen worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door alleen datgene te vervangen wat aan vervanging toe is; namelijk de batterijen van de accu. {Een nieuwe fietsaccu in Ameide kost meestal boven de 625 Euro, dit is mede afhankelijk van de aantal Kwh.} Bij fiets-accu.nl kunt u tussen de 125 en 450 euro uitsparen door de accu te laten reviseren, dat hangt wel af van het type fiets wat u heeft.

Fietsaccu revisie Ameide met garantie

Het 1e wat wij checken is kijken of uw accu in aanmerking komt voor revisie. Als dit mogelijk is zullen we alle goede onderdelen aanhouden. De klant bepaalt zelf welke cellen u gemonteerd wilt hebben in de fietsaccu. U kunt bovendien kiezen voor sterkere energie cellen als wat u hiervoor had, de fiets accu gaat door deze zwaardere cellen veel langer mee en uw actieradius wordt groter. De prijzen hiervoor zijn relatief beperkt. In plaats van een andere fiets accu betaalt u dus een lager bedrag, en u kunt ook nog eens rekenen op veel voordelen. Wanneer de fietsaccu van uw merk elektrische fiets in zijn geheel niet meer te krijgen is, kunt u deze fiets accu bij fiets-accu.nl ook met een gerust hart beschikbaar stellen. De mogelijkheid is groot dat wij deze nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Ameide: Denk aan de natuur

Onze aarde wordt steeds belangrijker. Recyclen van materialen is hiermee heel belangrijk. Door de accu door fiets-accu.nl te laten reviseren draagt u ongetwijfeld uw steentje bij. De cellen van uw accu worden vernieuwd, maar zoveel mogelijk onderdelen worden opnieuw gebruikt. Niet slechts uw beurs wordt hier zeer gelukkig van, ook moeder aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Ameide

Het is heerlijk om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Ameide helpt u graag verder. De voorbi gaandej jaren is de afzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je continu de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan grotere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werk te gaan.

Maar niks is voor de eeuwigheid, want na ongeveer drie jaren wordt de kans telkens groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Ameide is de moeite waard. De tarieven zijn fors minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Ameide laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een gerenommeerd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte batterijen van de accu vervangen door nieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius meestal groter zal zijn. Fiets accu reviseren Ameide een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Ameide

De prijzen voor een splinternieuwe accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een fors bedrag. Afhankelijk van het merk fiets en de toestand van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer het vooronderzoek positief verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waarmee je ruim onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is wederom helemaal als nieuw met als pluspunt de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Ameide voor de e-bike een erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de automobiel ben je al volledig duurzaam actief. Afstanden die voordien bijna niet interessant waren om met de fiets af te leggen worden nou steeds vaker overbrugd met de elektrische fiets. Zoals de weg naar het werk of naar het treinstation. Bovendien gaan mensen met fijn weer met de e-bike naar een verjaardag of naar een eetgelegenheid. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we continu duurzamer werken en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de e-bike accu dan ook een uitstekende keus. Hiermee kies je weloverwogen voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door niet met de auto te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lente begint wil je zonder twijfel meteen kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een goed idee om de elektrische fiets in de winterperiode alvast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of nauwelijks op zult fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Ameide

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uiterst aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven