Fietsaccu revisie Amerongen? Accu reviseren elektrische ebike in Amerongen is makkelijk en goedkoop.

Op zoek naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Amerongen kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer consumenten uit Amerongen maken gebruik van de elektrische e-bike. Fietsen met een elektrische fiets is leuk. De km die gefietst kunnen worden zijn veel verder wanneer je eigenhandig moet trappen. Op de ebike naar vrienden die in Amerongen wonen was vroeger te ver , voortaan is het weliswaar te doen door gebruik te maken van de elektrische e-bike. Hoe lekker het ook is om te fietsen met de elektrische fiets, na een paar jaren moet de fiets accu wel te worden vervangen. Een nieuwe accu lijkt op dat ogenblik de enige uitkomst. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren immers bijna alle accu’s. Hiermee bespaart u veel geld, denkt u aan de toekomst van de aarde en kan u er weer jaren tegenaan met uw fiets.

Revisie fiets accu Amerongen voor ieder budget

Indien de fietsaccu nauwelijks meer werkt hoeft niet de hele vervangen te worden, de andere onderdelen slijten minder hard. De cassette is meestal na lange tijd dikwijls nog in uitstekende staat. {Door slechts de batterijen te vernieuwen houd u de uitgave laag en vervang je uitsluitend dat wat werkelijk vervangen moet worden.} Voor een nieuwe accu bij de lokale fietsenwinkel in Amerongen dient u al snel denken aan een hoofdsom groter dan €475,00. Door ons de fietsaccu te laten reviseren kunt u tussen de 125 en 300 Euro besparen, dat hangt wel af het type elektrische fiets wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Amerongen met garantie

Is mijn accu te reviseren? De belangrijkste stap is dat we gaan bekijken of het mogelijk is om uw accu te reviseren. Als de eerste stap mogelijk is zullen we alle goede onderdelen aanhouden. In de accu worden de batterijen gemonteerd die u er gaarne in wil hebben. U kunt verder kiezen voor krachtigere cellen als wat u hiervoor had, de fiets accu gaat door deze krachtigere cellen langer mee en uw actieradius wordt hoger. En dat voor een lage prijs. Een prettig standpunt om minder te betalen dan voor een nieuwe accu, maar er straks  meer voor terug te krijgen. Tevens kunt u bij ons terecht wanneer uw fiets accu helemaal niet meer beschikbaar is bij de producent van uw elektrische fiets. Wij doen er alles aan om de accu alsnog voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Amerongen: Denk aan de leefomgeving

We leven in een periode waar de toekomst van onze aarde hoog in het vaandel staat. Het omgaan met alles dat wij verbruiken staat hoog op de agenda. Door de fietsaccu door fiets-accu.nl te laten reviseren draagt u bovendien uw steentje bij. Alle onderdelen van de fietsaccu die nog inzetbaar zijn, worden meegenomen in de revisie. Niet alleen uw banksaldo zal eforisch zijn met accu revisie, ook het leefmilieu wordt hier behoorlijk uitgelaten van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Amerongen

Het is plezierig om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Amerongen helpt u graag verder. De afgelopen jaren is de omzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je voortdurend de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer power. Je kunt grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je baan te fietsen.

Maar niks is voor de eeuwigheid, aangezien na circa drie jaar wordt de kans steeds groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Amerongen is de moeite waard. De bedragen zijn flink minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Amerongen laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een gerenommeerd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte energycellen van de accu vervangen door nieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Amerongen een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Amerongen

De prijzen voor een nieuwe accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een aanzienlijk bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de toestand van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien de controle bevorderlijk verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waar je flink beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is wederom hartstikke als nieuw met als voordeel de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Amerongen voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al geweldig duurzaam bezig. Afstanden die voorheen niet aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nu alsmaar meer overbrugd met de e-bike. B.v. de rit naar het werk of naar het treinstation. Bovendien gaan mensen met fraai weer met de e-bike naar een verjaardag of eetgelegenheid. 

Dit helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we aldoor duurzamer leven en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de e-bike accu dan ook een goede keus. Hiermee kies je bewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door nauwelijks met de wagen te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de lente begint wil je begrijpelijk direct kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een uitstekend idee om de elektrische fiets in de winter vast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of nauwelijks op zult fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Amerongen

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven