Fiets accu revisie Amersfoort! Het reviseren van een fietsaccu in Amersfoort kan normaliter op korte termijn gebeuren.

Aan het kijken naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Amersfoort kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische ebike bestaat wordt deze alsmaar meer verkocht, natuurlijk ook in Amersfoort rijden er steeds meer rond. Het is plezant om ergens op bezoek te gaan met een elektrische fiets. Er hoeft bijna niet meer zelf getrapt te worden en daarbij word je veelal minder uitgeput. Even dringend naar de stad in Amersfoort is voortaan eenvoudig per ebike te doen, daar u eerst mogelijk met de trein hier naar toe ging. En hoe plezierig het fietsen ook is met een elektrische ebike, de fiets accu dient na een aantal jaren wel vervangen worden. Een nieuwe accu lijkt op dat moment de enige oplossing. Maar is er ook een andere methode, wij reviseren immers zo goed als iedere fiets accu’s. Een kostenbesparende manier die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens tienduizenden kilometers fietsplezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Amersfoort voor ieder budget

Wanneer de fiets accu nauwelijks meer werkt hoeft niet de hele e-bike vervangen te worden, de andere onderdelen slijten veel minder hard. Na jaren werkt de chip b.v. doorgaans nog prima. {Door enkel de energie cellen te vernieuwen houd u de kosten laag en vervang je slechts datgene wat echt vervangen dient te worden.} {Een nieuwe fietsaccu in Amersfoort kost vaak boven de 625 Euro, dit is ook afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Bij ons kunt u tussen de 150 en 450 euro bezuinigen door de accu te reviseren, dit hangt wel af van het type elektrische e-bike wat u bezit.

Fietsaccu revisie Amersfoort met garantie

Het 1e wat wij doen is kijken of de fietsaccu in aanmerking komt voor revisie. De onderdelen die opnieuw bruikbaar zijn, zullen we nogmaals hergebruiken. De klant bepaalt zelf welke energie cellen u geplaatst wilt hebben in de fietsaccu. Het is mogelijk om sterkere energie cellen erin te zetten dan die u in de afgetrapte accu had, die cellen gaan langer mee en daarmee kunt u veel verder fietsen met hulp. En dat alles voor een relatief lage prijs. Een goed standpunt om minder uit te geven dan voor een splinternieuwe fietsaccu, maar er straks  meer voor in de plaats te krijgen. Alsmede kunt u bij fiets-accu.nl terecht indien uw accu helemaal niet meer beschikbaar is bij de producent van uw elektrische fiets. Wij doen er alles aan om die fietsaccu  voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Amersfoort: Denk aan de leefomgeving

Onze wereld wordt steeds belangrijker. Recyclen van benodigdheden is hierbij uiterst voornaam. Door uw fiets accu door fiets-accu.nl te laten reviseren draagt u immers uw steentje bij. De cellen van uw fiets accu worden vernieuwd, maar zoveel mogelijk onderdelen worden hergebruikt. Daardoor maakt u niet slechts uw bankrekening blij, maar alsmede onze aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Amersfoort

Het is heerlijk om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Amersfoort helpt u graag verder. De vorige jaren is de verkoop van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je altijd de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer druk, net even wat meer power. Je kunt grotere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je baan te fietsen.

Maar niets is voor de eeuwigheid, want na ongeveer 3 jaar wordt de kans constant groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een andere accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Amersfoort is de moeite waard. De prijzen zijn aanmerkelijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Amersfoort laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een goedgekeurd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten energycellen van de accu vernieuwen door nieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius meestal groter zal zijn. Fiets accu reviseren Amersfoort een extra voordeel dus!

Accu revisie Amersfoort

De kosten voor een andere accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een flink bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer de controle gunstig verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waarmee je flink onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is weer compleet als nieuw met als plus de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Amersfoort voor de e-bike een erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de automobiel ben je al volstrekt duurzaam actief. Afstanden die vroeger nauwelijks leuk waren om met de fiets af te leggen worden momenteel steeds meer overbrugd met de elektrische fiets. Zoals de route naar het werk of naar het treinstation. Echter gaan mensen met goed weer met de e-bike naar een verjaardag of naar een eethuis. 

Dat helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we constant duurzamer werken en bewuster omspringen met de aardbol is het reviseren van de fiets accu dan ook een perfecte keus. Hiermee kies je opzettelijk voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door nauwelijks met de automobiel te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lentetijd begint wil je uiteraard meteen kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een goed idee om de e-bike in de winterperiode vast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of bijna niet op zal fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Amersfoort

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven