Fietsaccu revisie Ammerstol! Accu reviseren elektrische fiets in Ammerstol is makkelijk en kostenbesparend.

Op zoek naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Ammerstol kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer mensen uit Ammerstol maken gebruik van een elektrische e-bike. Het is prettig om erop uit te trekken met een elektrische fiets. De afstanden die afgelegd kunnen worden zijn heel wat verder wanneer je zelf moet trappen. Op de e-bike naar familie die in Ammerstol gehuisvest zijn was vroeger te ver , voortaan is het wel te doen door gebruik te maken van de elektrische fiets. Na een aantal jaren is het weliswaar zo dat de fiets accu van uw elektrische e-bike aan vernieuwing toe is. Een splinternieuwe fietsaccu lijkt op dat ogenblik de enige oplossing. Maar dat is niet het geval, wij kunnen immers de fietsaccu in heel veel gevallen reviseren. Een duurzame en goedkope wijze waar u nog jaren plezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Ammerstol voor ieder budget

Op het ogenblik dat uw accu aan vervanging toe is, zijn de meeste e-bike onderdelen nog uitstekend in orde. De computer kan b.v. nog dik in orde zijn. {Door enkel de batterijen te vernieuwen houd u de kosten gering en vervang je slechts dat wat werkelijk vervangen dient te worden.} {Een splinternieuwe accu in Ammerstol kost dikwijls boven de 600 Euro, dit is tevens afhankelijk van de aantal Kwh.} Bij ons kan men tussen de 125 en 500 euro bezuinigen door de fietsaccu te reviseren, dat hangt wel af van het merk elektrische ebike dat u heeft.

Fietsaccu revisie Ammerstol met garantie

Wij beginnen onze vervolgstappen met een controle om te zien of het mogelijk is of uw accu gereviseerd kan worden. De onderdelen die opnieuw bruikbaar zijn, zullen we weer hergebruiken. U bepaalt zelf welke energie cellen u gemonteerd wilt hebben in de accu. Het is geoorloofd om krachtigere batterijen erin te zetten dan die u in de afgetrapte fiets accu had, die energie cellen gaan veel langer mee en hiermee kunt u verder fietsen met ondersteuning. En dat voor een lage meerprijs. Een interessant standpunt om minder te betalen dan voor een splinternieuwe accu, maar er juist  meer voor in de plaats te krijgen. Indien de fietsaccu van uw merk elektrische ebike in zijn geheel ook niet meer te verkrijgen is, kunt u die fietsaccu bij ons ook met een zorgeloos hart voorleggen. Ons gaat het vrijwel zeker lukken om deze te voorzien van nieuwe batterijen.

Fiets accu reviseren Ammerstol: Denk aan het milieu

We leven in een tijd waarin de vooruitzichten van onze planeet hoog in het vaandel staat. Duurzaam omgaan met onderdelen is hiertoe uiterst belangrijk. Het reviseren van uw fiets accu past prima in dit perspectief. Alles wat nog prima is, wordt hergebruikt. Niet uitsluitend uw knip wordt hier zeer gelukkig van, ook moeder aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Ammerstol

Het is aangenaam om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Ammerstol helpt u graag verder. De voorbi gaandej jaren is de afzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je permanent de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer druk, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werkplek te fietsen.

Maar niets is voor eeuwig, omdat na ongeveer drie jaar wordt de kans alsmaar groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Ammerstol is de moeite waard. De tarieven zijn fors minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Ammerstol laat de oude energiecellen logisch recyclen door een gerenommeerd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte batterijen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius doorgaans groter zal zijn. Fiets accu reviseren Ammerstol een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Ammerstol

De prijzen voor een nieuwe accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een flink bedrag. Onderschikkend van het merk en de conditie van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval de controle gunstig verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waarmee je wijd beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is weer helemaal als nieuw met als pluspunt de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Ammerstol voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al volstrekt duurzaam bezig. Afstanden die eerst bijna niet aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig alsmaar vaker overbrugd met de e-bike. B.v. de rit naar het werk of naar het station. Tevens gaan mensen met schitterend weer met de elektrische fiets naar een feestje of eethuis. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we aldoor duurzamer werken en bewuster omspringen met de aardbol is het reviseren van de fiets accu dan ook een perfecte keuze. Hiermee kies je opzettelijk voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lente begint wil je begrijpelijk meteen kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winter alvast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of bijna niet op zal fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Ammerstol

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een zeer aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven