Fiets accu revisie Ammerzoden? Waarom een splinternieuwe accu bestellen in Ammerzoden als het reviseren van een fietsaccu veel meer voordelen heeft?

Op zoek naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Ammerzoden kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische ebike bestaat wordt deze onophoudelijk meer verkocht, natuurlijk ook in Ammerzoden rijden er veel meer rond. Het is lekker om te gaan bewegen met een elektrische e-bike. Omdat je geringer sterkte en druk hoeft toe te passen houd men het veelal langer vol. Op de fiets naar vrienden die in Ammerzoden wonen was vroeger te ver , tegenwoordig is het weliswaar te doen door gebruik te maken van de elektrische ebike. En hoe prettig het rijden ook is met de elektrische ebike, de fietsaccu dient na een aantal jaren wel vernieuwt worden. Het in zijn geheel vervangen van de accu is in dit geval een veel gehoorde oplossing. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren immers vrijwel alle accu’s. Een kostenbesparende methode die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden km fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Ammerzoden voor ieder budget

Indien de fietsaccu niet meer werkt hoeft niet de complete ebike vervangen te worden, de andere onderdelen slijten veel minder snel. Na jaren werkt de chip bijvoorbeeld doorgaans nog goed. {Door enkel de cellen te vernieuwen houd u de prijs gering en vervang je enkel datgene wat echt vervangen moet worden.} {Een splinternieuwe fiets accu in Ammerzoden kost vaak boven de 600 Euro, dit is tevens afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Door ons uw fietsaccu te laten reviseren kunt u tussen de 150 en 450 Euro besparen, dat hangt wel af het merk elektrische fiets wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Ammerzoden met garantie

Het 1e wat wij doen is kijken of uw accu in aanmerking komt voor revisie. De onderdelen die bovendien bruikbaar zijn, zullen we wederom hergebruiken. In de fietsaccu worden de batterijen gemonteerd die u er gaarne in wil hebben. Het is geoorloofd om sterkere energie cellen te plaatsen dan die u in de afgetrapte fiets accu had, deze batterijen gaan veel langer mee en hiermee kunt u veel langer fietsen . De kosten hiervoor zijn relatief bescheiden. Een aardig oordeel om minder uit te geven dan voor een nieuwe fiets accu, maar er juist  meer voor terug te krijgen. Wanneer de fiets accu van uw elektrische ebike niet meer leverbaar is, bent u bij ons zeker  welkom. Wij doen er alles aan om de fiets accu  voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Ammerzoden: Denk aan de leefomgeving

We werken in een tijdperk waarin de vooruitzichten van onze aardbol uitermate belangrijk is. Recyclen van onderdelen is hiertoe extreem belangrijk. Accu revisie past prima bij dit tijdsbeeld, hiermee levert u immers een goede bijdrage. Elk onderdeel dat nog goed is, wordt hergebruikt. Niet enkel uw banksaldo zal gelukkig zijn met accu revisie, ook het leefmilieu wordt daar erg uitgelaten van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Ammerzoden

Het is plezierig om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Ammerzoden helpt u graag verder. De vorige jaren is de verkoop van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je altijd de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat support krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer power. Je kan langere afstanden afleggen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je job te gaan.

Maar niets is voor de eeuwigheid, omdat na circa 3 jaren wordt de kans voortdurend groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Ammerzoden is de moeite waard. De prijzen zijn aanzienlijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Ammerzoden laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte 18650 batterijen van de accu vernieuwen door nieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Ammerzoden een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Ammerzoden

De prijzen voor een splinternieuwe accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een aanzienlijk bedrag. Ondergeschikt van het merk en de conditie van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval de controle bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waar je flink onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is wederom hartstikke als nieuw met als pluspunt de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Ammerzoden voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de automobiel ben je al volledig duurzaam actief. Afstanden die eerst bijna niet leuk waren om met de fiets af te leggen worden nou alsmaar meer overbrugd met de elektrische fiets. Bijvoorbeeld de afstand naar het werk of naar het treinstation. Tevens gaan personen met fraai weer met de e-bike naar een feest of eetcafé. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we voortdurend duurzamer leven en bewuster omgaan met de wereld is het reviseren van de fiets accu dan ook een prima keus. Hiermee kies je opzettelijk voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door niet met de auto te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de lentetijd begint wil je logisch gelijk kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een uitstekend idee om de elektrische fiets in de winterperiode alvast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of nauwelijks op zult fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Ammerzoden

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uitermate aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven