Fiets accu revisie Andel! Reviseren fietsaccu voor nagenoeg alle merken fietsen in Andel.

Op zoek naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Andel kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer consumenten uit Andel maken gebruik van de elektrische ebike. Het is lekker om te reizen met de elektrische ebike. De kilometers die afgelegd kunnen worden zijn heel wat verder ingeval je persoonlijk moet trappen. Op de e-bike naar vrienden die in Andel gehuisvest zijn was vroeger te ver , nu is het weliswaar te doen door gebruik te maken van de elektrische fiets. En hoe prettig het rijden ook is met de elektrische ebike, de fietsaccu moet na een aantal jaren wel vernieuwt worden. Het in zijn geheel vernieuwen van de fiets accu is in dit geval een vaak gehoorde uitkomst. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen immers uw fietsaccu in heel veel gevallen reviseren. Een kostenbesparende procedure die goed is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden km fietsplezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Andel voor ieder budget

Als de fietsaccu niet meer naar behoren werkt hoeft niet de complete ebike vervangen te worden, de overige onderdelen slijten veel minder hard. De computer kan bijvoorbeeld nog prima in orde zijn. De kosten worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door uitsluitend datgene te vervangen wat aan vervanging toe is; namelijk de batterijen van de fietsaccu. {Een splinternieuwe fietsaccu in Andel kost dikwijls boven de 550 Euro, ook afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Bij fiets-accu.nl kunt u tussen de 150 en 400 euro uitsparen door de accu te reviseren, dat hangt wel af van het merk ebike dat u bezit.

Fietsaccu revisie Andel met garantie

We starten ons stappenplan met een controle om te bekijken of het mogelijk is of de fietsaccu gereviseerd kan worden. Als de eerste stap mogelijk is zullen wij alle goede onderdelen bewaren. In de fiets accu worden de energie cellen geplaatst die u er graag in wil hebben. Het is uw keuze of u krachtigere cellen in uw fietsaccu wilt dan wat u eerst had, het pluspunt is dat u daar door veel verder kunt fietsen met support en uw fiets accu langer mee gaat. De onkosten hiervoor zijn relatief bescheiden. In plaats van een splinternieuwe accu betaalt u dus een lager bedrag, en u kan ook nog eens rekenen op vele voordelen. Ingeval de fiets accu van de elektrische ebike niet meer verkrijgbaar is, bent u bij fiets-accu.nl ongetwijfeld  welkom. De kans is groot dat we deze nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Andel: Denk aan de natuur

We werken in een tijd waarin de vooruitzichten van onze aarde hoog in het vaandel staat. Het recyclen van alles op de aardbol wordt daarom continu belangrijker. Het reviseren van de fiets accu past perfect in dit plaatje. Alle onderdelen van de fietsaccu die nog nuttig zijn, worden meegenomen in de revisie. Niet louter uw banksaldo zal gelukkig zijn met accu revisie, ook de leefomgeving wordt hier behoorlijk blijmoedig van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Andel

Het is plezierig om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Andel helpt u graag verder. De vorige jaren is de afzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je permanent de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat support krijgt, net even meer druk, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt langere afstanden rijden, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werk te gaan.

Maar niets is voor de eeuwigheid, aangezien na ongeveer 3 jaren wordt de kans telkens groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Andel is de moeite waard. De tarieven zijn flink lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Andel laat de oude energiecellen logisch recyclen door een erkend recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude energycellen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius doorgaans groter zal zijn. Fiets accu reviseren Andel een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Andel

De prijzen voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een gigantisch bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de conditie van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer het vooronderzoek bevorderlijk verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waarmee je wijd beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is wederom volledig als nieuw met als pluspunt de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Andel voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de auto ben je al enorm duurzaam actief. Afstanden die voordien nauwelijks uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden nu alsmaar vaker overbrugd met de e-bike. Bijvoorbeeld de afstand naar het werk of naar het treinstation. Ook gaan personen met goed weer met de elektrische fiets naar een feest of eetgelegenheid. 

Dat helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we continu duurzamer leven en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de fiets accu dan ook een goede keuze. Hiermee kies je doelbewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door bijna niet met de wagen te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de voorjaarstijd begint wil je uiteraard gelijk kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winter alvast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of nauwelijks op zult fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Andel

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven