Fietsaccu revisie Andelst? Accu reviseren elektrische ebike in Andelst is simpel en kostenbesparend.

Op zoek naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Andelst kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer mensen uit Andelst maken gebruik van de elektrische fiets. Rijden met een elektrische ebike is plezierig. De afstanden die afgelegd kunnen worden zijn veel langer wanneer je zelf moet trappen. Even dringend naar de zaak in Andelst is nu eenvoudig met de ebike te doen, daar u voorheen soms met de auto hier naar toe ging. Hoe fijn het ook is om te rijden met uw elektrische ebike, na een aantal jaren moet de fiets accu wel te worden vervangen. Een nieuwe fietsaccu lijkt op dat ogenblik de enige uitkomst. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren immers nagenoeg alle accu’s. Een kostenbesparende handelswijze die goed is voor het milieu en waar u ook nog eens tienduizenden km fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Andelst voor ieder budget

Als de fietsaccu vervangen dient te worden betekent dat nog niet dat de andere onderdelen van de fietsook vervangen dienen te worden. Na jaren werkt de elektronica b.v. doorgaans nog uitstekend. {Door enkel de batterijen te vernieuwen houd u de kosten gering en vervang je enkel dat wat werkelijk vervangen dient te worden.} U bent minimaal 525 Euro kwijt voor een nieuwe accu met tamelijke kracht, ook bij de fiets specialist in Andelst. Bij fiets-accu.nl kunt u tussen de 125 en 400 euro uitsparen door de accu te reviseren, dat hangt wel af van het type ebike wat u bezit.

Fietsaccu revisie Andelst met garantie

Het 1e wat wij checken is kijken of uw accu geschikt is voor revisie. De onderdelen die nog bruikbaar zijn, zullen we opnieuw hergebruiken. U bepaalt persoonlijk welke energie cellen u gemonteerd wilt hebben in de accu. U kan ook kiezen voor zwaardere cellen als die u hiervoor had, de fiets accu gaat door deze zwaardere energie cellen langer mee en uw actieradius wordt groter. En dit voor een relatief lage prijs. Een mooi idee om minder uit te geven dan voor een nieuwe fiets accu, echter er straks veel meer voor terug te krijgen. Alsook kunt u bij ons terecht indien uw accu helemaal niet meer verkrijgbaar is bij de producent van uw elektrische ebike. Ons gaat het vrijwel zeker lukken om de accu te voorzien van nieuwe batterijen.

Fiets accu reviseren Andelst: Denk aan de natuur

We leven in een tijdperk waar de toekomst van onze aarde erg cruciaal is. Duurzaam omgaan met benodigdheden is hiertoe heel voornaam. Door uw fietsaccu door fiets-accu.nl te laten reviseren draagt u alsmede uw steentje bij. Alle onderdelen die nog nuttig zijn, worden meegenomen in de revisie. Hiermee maakt u niet alleen uw rekening blij, maar eveneens onze aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Andelst

Het is fijn om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Andelst helpt u met genoegen verder. De vorige jaren is de verkoop van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je altijd de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat support krijgt, net even meer kracht, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je job te fietsen.

Maar niks is voor eeuwig, want na ongeveer drie jaar wordt de kans alsmaar groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Andelst is de moeite waard. De tarieven zijn aanzienlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Andelst laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde cellen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Andelst een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Andelst

De kosten voor een splinternieuwe accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een gigantisch bedrag. Ondergeschikt van het merk en de toestand van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als de controle positief verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waarmee je flink beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is wederom helemaal als nieuw met als pluspunt de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Andelst voor de e-bike een erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de wagen ben je al geweldig duurzaam actief. Afstanden die voorheen bijna niet leuk waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig steeds vaker overbrugd met de e-bike. Zoals de weg naar het werk of naar het station. Daarnaast gaan mensen met schitterend weer met de e-bike naar een feest of eetcafé. 

Dat helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we alsmaar duurzamer leven en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de accu dan ook een prima keuze. Hiermee kies je opzettelijk voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door niet met de auto te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de voorjaarstijd begint wil je zonder twijfel gelijk kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een uitstekend idee om de elektrische fiets in de winterperiode alvast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of bijna niet op zal fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het nieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Andelst

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uiterst aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven