Fiets accu revisie Andijk! Ook onze bezoekers uit Andijk zijn gelukkig met onze fietsaccu revisie service!

Op zoek naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Andijk kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


De elektrische e-bike is ook niet meer weg te denken uit de straten van Andijk. Het is leuk om ergens op bezoek te gaan met een elektrische ebike. Omdat je veel geringer sterkte en druk hoeft te gebruiken hou je het heel wat langer vol. Het is nu denkbaar om bijvoorbeeld naar een gelegenheid in Andijk te fietsen waar u voorheen enkel met de wagen heen ging. Hoe behaaglijk het ook is om te rijden met uw elektrische ebike, na een aantal jaren moet de fietsaccu wel te worden vervangen. De fietsaccu volkomen vervangen lijkt de enige oplossing te zijn. Zeker is er ook een andere wijze, wij reviseren immers zo goed als alle fietsaccu’s. Hiermee bespaart u vaak geld, denkt u aan de toekomst van de planeet en kunt u er weer heel wat plezier hebben van uw fiets.

Revisie fiets accu Andijk voor ieder budget

Wanneer de fiets accu vervangen dient te worden betekent dit nog niet dat de overige onderdelen van de ebikeook vernieuwd dienen te worden. Het omhulsel is meestal na lang gebruik vaak nog in goede staat. De energie cellen zijn vaak het enige wat vervangen moet worden, door dit te doen werkt dit kostenbesparend. U bent minimaal 575 Euro kwijt voor een splinternieuwe accu met tamelijke kracht, ook bij de fiets specialist in Andijk. Door fiets-accu.nl de fietsaccu te laten reviseren kunt u tussen de 150 en 450 Euro besparen, dit hangt wel af het type elektrische fiets die u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Andijk met garantie

Is mijn fietsaccu te reviseren? De 1e stap is dat we gaan bekijken of het mogelijk is om uw fietsaccu te reviseren. Als dit mogelijk is zullen wij alle bruikbare onderdelen aanhouden. In de fiets accu worden de batterijen gemonteerd die u er gaarne in wil hebben. Het is uw voorkeur of u zwaardere energie cellen in uw fietsaccu wilt dan wat u aanvankelijk had, het voordeel is dat u hiermee verder kunt fietsen en uw accu langer mee gaat. En dat voor een geringe meerprijs. In plaats van een splinternieuwe fietsaccu betaalt u dus een aanzienlijk lagere prijs, en u kan immers nog eens rekenen op vele voordelen. Indien de fietsaccu van uw elektrische fiets niet meer verkrijgbaar is, bent u bij ons ongetwijfeld van harte welkom. Ons gaat het in de meeste gevallen lukken om deze te voorzien van nieuwe batterijen.

Fiets accu reviseren Andijk: Denk aan de natuur

We werken in een tijdperk waarin de toekomst van onze planeet uiterst belangrijk is. Het recyclen van alles op de wereld wordt daardoor telkens belangrijker. Het reviseren van uw accu past perfect in dit plaatje. De energie cellen van uw accu worden vernieuwd, maar zoveel mogelijk onderdelen worden hergebruikt. Niet enkel uw banksaldo zal eforisch zijn met accurevisie, ook de leefomgeving wordt hier behoorlijk vrolijk van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Andijk

Het is heerlijk om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Andijk helpt u met genoegen verder. De vorige jaren is de afzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je iedere keer de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat support krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer power. Je kunt grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werk te gaan.

Maar niets is voor de eeuwigheid, aangezien na ongeveer drie jaar wordt de kans continu groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een nieuwe accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Andijk is de moeite waard. De tarieven zijn aanzienlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Andijk laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een goedgekeurd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte batterijen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius doorgaans groter zal zijn. Fiets accu reviseren Andijk een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Andijk

De kosten voor een andere accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een fors bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als de controle bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waar je ruim beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is weer helemaal als nieuw met als voordeel de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Andijk voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de automobiel ben je al volstrekt duurzaam actief. Afstanden die voorgaand nauwelijks aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig steeds vaker overbrugd met de elektrische fiets. B.v. de afstand naar het werk of naar het station. Ook gaan mensen met schitterend weer met de e-bike naar een feestje of naar een eetcafé. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we doorlopend duurzamer werken en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de e-bike accu dan ook een prima keuze. Hiermee kies je opzettelijk voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door bijna niet met de wagen te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de voorjaarstijd begint wil je zonder twijfel gelijk kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winterperiode vast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of bijna niet op zult fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Andijk

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uitermate aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven