Fiets accu revisie Angeren? Reviseren fietsaccu Angeren juist voor uw beurs en het leefmilieu, vaak net zo perfect of zelfs beter dan een nieuwe!

Op zoek naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Angeren kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer mensen in Angeren maken gebruik van de elektrische fiets. Het is lekker om erop uit te trekken met de elektrische fiets. De kilometers die gefietst kunnen worden zijn veelal langer als je eigenhandig moet trappen. Even gauw naar de zaak in Angeren is voortaan eenvoudig met de ebike te doen, daar u eerst misschien met de auto hier naar toe ging. En hoe gemakkelijk het fietsen ook is met de elektrische ebike, de fietsaccu dient na een aantal jaren wel vernieuwt worden. Een nieuwe accu lijkt op dat ogenblik de enige uitkomst. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren immers bijna alle fiets accu’s. Hiermee bespaart u veel geld, denkt u aan de toekomst van de aarde en kunt u er weer heel wat tegenaan met uw fiets.

Revisie fiets accu Angeren voor ieder budget

Wanneer de fietsaccu nauwelijks meer werkt hoeft niet de complete e-bike vervangen te worden, de andere onderdelen slijten veel minder snel. Na jaren werkt de elektronica b.v. doorgaans nog prima. De kosten worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door enkel datgene te vernieuwen wat aan vervanging toe is; en wel de cellen van de accu. Voor een nieuwe fietsaccu bij de lokale fietsenwinkel in Angeren moet u al vlug denken aan een hoofdsom hoger dan €550,00. Afhankelijk van het merk van uw elektrische fiets kunt bij fiets-accu.nl tussen de 125 en 350 Euro besparen door bij fiets-accu.nl uw accu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Angeren met garantie

Wij starten onze vervolgstappen met een onderzoek om te kijken of het mogelijk is of uw fietsaccu gereviseerd kan worden. Wij zullen tijdens het reviseren de onderdelen opnieuw gebruiken die nog bruikbaar zijn. Wij overleggen in de meeste gevallen met u wat voor cellen u geplaatst wil hebben in uw fiets accu. Het is aan u of u sterkere batterijen in uw fietsaccu wilt dan die u in het begin had, de voordelen zijn dat u daar door verder kunt fietsen en de accu langer mee gaat. En dit alles voor een naar verhouding beperkte meerprijs. Ten opzichte van een andere fietsaccu betaalt u dus een aanzienlijk lager bedrag, en u kan immers nog eens rekenen op vele voordelen. Als de accu van de elektrische fiets niet meer verkrijgbaar is, bent u bij ons ongetwijfeld  welkom. De mogelijkheid is groot dat wij deze nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Angeren: Denk aan de leefomgeving

Het milieu gaat ons allemaal aan en daar willen we spaarzaam mee omgaan. Duurzaam omgaan met benodigdheden is hierbij extreem belangrijk. Het reviseren van de fietsaccu past uitstekend in dit plaatje. Alle onderdelen die nog inzetbaar zijn, worden meegenomen in de revisie. Niet alleen uw banksaldo zal verblijd zijn met accurevisie, ook de natuur wordt daar erg blijgestemd van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Angeren

Het is plezierig om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Angeren helpt u met genoegen verder. De vorige jaren is de afzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je continu de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer kracht, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werk te gaan.

Maar niets is voor de eeuwigheid, omdat na ongeveer 3 jaar wordt de kans voortdurend groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een nieuwe accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Angeren is de moeite waard. De prijzen zijn enorm minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Angeren laat de oude energiecellen logisch recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten energycellen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius doorgaans groter zal zijn. Fiets accu reviseren Angeren een extra voordeel dus!

Accu revisie Angeren

De kosten voor een nieuwe accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een fors bedrag. Ondergeschikt van het merk en de staat van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval het vooronderzoek positief verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waarmee je ruim beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is weer volledig als nieuw met als voordeel de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Angeren voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al heel duurzaam bezig. Afstanden die voorgaand niet uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden nou steeds vaker overbrugd met de e-bike. B.v. de weg naar het werk of naar het station. Ook gaan personen met goed weer met de elektrische fiets naar een feestje of restaurant. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we voortdurend duurzamer werken en bewuster omspringen met de aardbol is het reviseren van de e-bike accu dan ook een prima keus. Hiermee kies je weloverwogen voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lente begint wil je natuurlijk direct kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winterperiode alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of bijna niet op zult fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Angeren

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uiterst aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven